Prati nas

Kylie Jenner dobije milion dolara po Instagram objavi

Extra

Kylie Jenner dobije milion dolara po Instagram objavi

Britanska kompanija Hoper, koja se bavi alatima za postavljanje sadržaja na Instagramu, objavila je spisak onih koji najviše zarađuju od ove društvene mreže.

Hoper je spisak sastavio na osnovu internih podataka kompanije, cena koje uticajni korisnici Instagrama naplaćuju po objavi i javno dostupnih informacija.

Istraživači Hopera su prilikom evaluacije svakog influensera uzimali u obzir koliko se pratioci određenog korisnika angažuju oko konkretne objave, koliko često korisnici objavljuju sadržaj i koliko pratilaca imaju.

Na prvom mestu našla se rijaliti zvezda i preduzetnica u industriji lepote Kylie Jenner. Ona po objavi može da zaradi i do milion američkih dolara. ona je nadmašila prošlogodišnju pobednicu u ovoj kategoriji Selenu Gomez, koja zarađuje 800.000 dolara po postu.

Treće mesto zauzeo je fudbaler Cristiano Ronaldo, čija objava vredi 750.000 dolara. Na četvrtom mestu je rijaliti zvezda Kim Kardashian (720.000 dolara po objavi), a na petom pevačica Beyonce (700.000 dolara po objavi).

“Ne čudi me to što je Kylie prva, jer ona marketing na društvenim mrežama ima u malom prstu,” kaže suosnivač Hopera Mike Bandar i dodaje:

“Predstavljena je javnosti putem rijaliti emisije svoje porodice, međutim ona se izborila za svoje mesto i sada ubire plodove svog rada na društvenim mrežama”.

Iz Hopera objašnjavaju da uticajne osobe na Instagramu ove godine mogu po objavi da naplaćuju mnogo više nego što su to mogle prošle godine.


1 komentar

1 komentar

  1. sana

    29. 07. 2018. at 17:33

    Lepo je da jedna mlada zena ima takav uspeh. Ipak, moram reci da ja licno nisam inponirana iz razloga sto to nije njena zasluga. Ona je to ipak, dobila zahvaljujuci porodici iz koje potice.Svi u toj porodici ima da zahvale Kim Kardasian jer je ona za sve zasluzna. ne zaboravite da iza svega stoji tim najvecih profesionalaca.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top