Ovo su fotografije Kylie Jenner koje bi najradije obrisala

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Kylie Jenner je definitivno neko ko je zahvaljujući društvenim mrežama, a posebno Instagramu, profitirao dobro u životu. Setite se samo – ona je postala milijarderka zahvaljujući sopstvenom trudu, radu i zajednici koja je prati na mrežama.

Od najmlađe sestre koja se provlačila kroz kadrove emisije U korak sa Kardashianovima postala je najtraženije lice gen-z generacije. Tokom godina, često je menjala izgled, a sve zbog nesigurnostima sa kojima se borila.

Naime, kako je nedavno otkrila, usne je počela da iscrtava kada joj je dečko sa kojim se prvi put poljubila rekao da ima najmanje usne na svetu. To joj je ubilo samopouzdanje, pa je kasnije rešila i da ih uveća.

Sve to je iskoristila jedna korisnica TikToka, koja je pronašla prve fotografije Kylie Jenner sa Instagrama, one koje bi ova najradije uklonila sa interneta – da može. Neke datiraju iz 2011. godine, kada je imala samo 13 godina. Deset godina kasnije – izgleda drugačije.

U galeriji u nastavku pogledajte fotografije Kylie Jenner koje bi najradije obrisala – ali i kako izgleda danas, posle svega.

POSLEDNJE VESTI