Beauty trikovi: Evo kako da imaš besprekoran ten poput sestara Jenner

Često zavidimo poznatim ličnostima na besprekornom tenu, naročito u obzir uzmemo i činjenicu da jako često koriste tešku šminku za potrebe raznoraznih snimanja.
Najbolji primer za to su sestre Jenner koje već godinama diktiraju mejkap trendove – evo nekoliko trikova koje ove lepotice koriste kako bi stekle i sačuvale besprekoran ten.

Skidaj šminku pre spavanja

Svaki dan pre spavanja skidam šminku i to bi trebalo da bude zlatno pravilo svake devojke. Nakon toga sledi čišćenje i nakon što je koža skroz čista nanesem kremu“, objasnila je Kylie Jenner.

Dodirivanje lica je zabranjeno

Starije sestre dale su mi najbolji savet. Budući da su Kourtney, Kim i Khloe starije od nas prošle su sve što mi prolazimo, a to uključuje i brigu o licu. Rekle su mi da nikad ne dodirujem lice nečistim rukama, nikad ne ‘kopam’ po licu i da redovno nanosim hidratantnu kremu“, kratko i jasno kaže Kendall Jenner.

Rutina čišćenja lica se promenila

Ništa više nije kao pre, tehnologija definitivno ulazi u sve sfere našeg života. Ona menja ne samo način na koji komuniciramo već i kako se brinemo o sebi. Tvoja mama je možda u svojoj mladosti samo umivala lice, no sada imamo i razna sredstva za čišćenje lica, gedžete i kreme za razne namene i tipove kože… A pametni i inovativni proizvodi pametno brinu za vaše lice.

Voda, voda i samo voda

„Voda hidratizuje celo telo pa tako i lice. Koža će vam biti zdravija, ten puno lepši i osećaćete se bolje“, kaže Kylie, a mi se slažemo. Možeš kupiti kul bočice ili instalirati aplikacije na mobilnom koje će te podsećati da moraš piti dovoljno vode te tako briga za telo može biti i zabavna.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI