Connect with us

Lady Gaga izazvala histeriju među ‘monstrumima’: već izdaje novi album?
Muzika

Lady Gaga izazvala histeriju među ‘monstrumima’: već izdaje novi album?

(foto: Instagram/ladygaga)

(foto: Instagram/ladygaga)

Nakon što je u toku jučerašnjeg dana, bez najave, prilikom koncerta na festivalu Coachella, Lady Gaga izvela novi singl The Cure, ubrzo se popela na prvo mesto najprodavanijih singlova na iTunesu, a mimo zvaničnog protokola po kom bi pesma tek naredne nedelje trebalo da se nađe u programu radio stanica, najveći broj uticajnih radija već pušta The Cure svakog sata.

Kako je sama Gaga, pre nego što je izvela premijerno ovu pesmu, rekla da je vredno radila u studiju u tajnosti i da je jedva čekala da fanovi čuju ono što je snimila, krenule su spekulacije da li postoji još pesama koje će 31-godišnja pevačica predstaviti publici.

Mali monstrumi su se podelili u dva tabora, odnosno na one koji žele da čuju još novih pesama i na one koji smatraju da bi trebalo da ekranizuje još pesama sa albuma Joanne, poput Dancing in circles, A-YO ili Diamond Heart. 

Ipak, sve su prilike da će Gaga pre obradovati ove prve, a za to je neki vid potvrde došao kada je pevačica svoje ime na Instagramu promenila iz xoxo, Joanne u xoxo, Gaga. Ime xoxo, Joanne je zvanični Instagram nalog pevačice nosio pola godine, dok je pre toga, zbog uloge u seriji Američka horor priča, bio naslovljen The Countess.

“Meni je to sasvim logično. Sve pesme i spotovi sa albuma Joanne posvećeni su raskidu sa bivšim dečkom, dok je The Cure i verovatno ono što je snimila još u studiju posvećeni srećnoj vezi sa drugim“, glasi samo jedan od komentara na društvenim mrežama.

Podsetimo, album Joanne je u proteklih 6 meseci briljirao na top-listama i više puta se vraćao u top 10 najprodavanijih (nakon određenih velikih događaja kao što je revija Victoria’s Secreta ili nastup na poluvremenu SuperBowla), a dosad je prodat u preko milion primeraka širom sveta, a tek predstoji svetska turneja na kom će ga promovisati. Da li će ovo biti turneja na kojoj će promovisati dva albuma odjednom, dani koji slede će pokazati.

Pročitajte još i:  Potukle se Madona i Lady Gaga!!!!

Loading...
2 Comments

2 komentara

  1. xoxo, GAGA

    18/04/2017 at 10:26 am

    Naravno da izlazi album novi, u obliku nastavka (Joanne’s Ep), koji ce se mozda zvati Gaga, i koji ce izaci pre turneje, koja pocinje u avgustu…u narednih nekoliko dana dobijamo spot za ‘The cure’, i jos velikih iznenadjenja. Predstoji nam i duet sa Katy Perry.. I da, jedna od mogucnosti je da ce Gaga krajem godine izbaciti potpuno nov album, a ne nastavak ovog. This is GAGA’s year. Paws up.

  2. seka

    26/06/2017 at 4:20 pm

    sta pricas ti bolesni

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top