Prati nas

Lindsay Lohan se vraća pred kamere nakon 3 godine u emisiji ‘Antidruštvena mreža’

Video

Lindsay Lohan se vraća pred kamere nakon 3 godine u emisiji ‘Antidruštvena mreža’

Lindsay se uskoro vraća na male ekrane (foto: Screenshot)

Lindsay se uskoro vraća na male ekrane (foto: Screenshot)

Lindsay Lohan napravila je malo dužu pauzu u karijeri i tri godine nismo imali prilike da je gledamo ni na filmskom platnu ni na malim ekranima, ali se uskoro vraća pred kamere.

Kao samoproklamovani ekspert za društvene mreže, 30-godišnja glumica će u novoj emisiji pod nazivom The Anti-Social Network na komičan način kontolisati naloge nepoznatih ljudi.

“Volim društvene mreže. Ja sam sama po sebi društvena mreža”, napisala je ona na Twitteru u utorak. “Svi znate da nikako ne treba ostavljati telefon bez nadzora, naročito kada sam ja u blizini. I zato sam odlučila da preuzmem vaše profile na Instagramu, Snapchatu, Facebooku i Twitteru i to na puna 24 sata”, otkrila je Lohanova.

Ona dodaje da će u tajnosti napraviti potpuni haos na profilima svojih žrtava, ali i da će oni morati da ispune tri uslova, nakon čega ih čekaju nagrade.

“Odlučila sam da preispitam koliko je ljudima zaista vredna njihova aktivnost na društvenim mrežama. I zaista sam dobra u tome”, rekla je glumica.

Kako prenosi Entertainment Weekly, projekat Lohanove trenutno je u potrazi za TV mrežom na kojoj će se prikazivati, a ako se postigne dogovor ovo će biti prvo pojavljivanje zvezde još od filma Liz&Dick iz 2912. godine i pojavljivanja na mreži Oprah Winfrey u emisji emitovanoj 2014. godine.

Kako vam se čini ovaj projekat?


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top