Connect with us

Lindsay Lohan se vraća pred kamere nakon 3 godine u emisiji ‘Antidruštvena mreža’Video

Lindsay Lohan se vraća pred kamere nakon 3 godine u emisiji ‘Antidruštvena mreža’

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Lindsay se uskoro vraća na male ekrane (foto: Screenshot)

Lindsay se uskoro vraća na male ekrane (foto: Screenshot)

Lindsay Lohan napravila je malo dužu pauzu u karijeri i tri godine nismo imali prilike da je gledamo ni na filmskom platnu ni na malim ekranima, ali se uskoro vraća pred kamere.

Kao samoproklamovani ekspert za društvene mreže, 30-godišnja glumica će u novoj emisiji pod nazivom The Anti-Social Network na komičan način kontolisati naloge nepoznatih ljudi.

“Volim društvene mreže. Ja sam sama po sebi društvena mreža”, napisala je ona na Twitteru u utorak. “Svi znate da nikako ne treba ostavljati telefon bez nadzora, naročito kada sam ja u blizini. I zato sam odlučila da preuzmem vaše profile na Instagramu, Snapchatu, Facebooku i Twitteru i to na puna 24 sata”, otkrila je Lohanova.

Ona dodaje da će u tajnosti napraviti potpuni haos na profilima svojih žrtava, ali i da će oni morati da ispune tri uslova, nakon čega ih čekaju nagrade.

“Odlučila sam da preispitam koliko je ljudima zaista vredna njihova aktivnost na društvenim mrežama. I zaista sam dobra u tome”, rekla je glumica.

Kako prenosi Entertainment Weekly, projekat Lohanove trenutno je u potrazi za TV mrežom na kojoj će se prikazivati, a ako se postigne dogovor ovo će biti prvo pojavljivanje zvezde još od filma Liz&Dick iz 2912. godine i pojavljivanja na mreži Oprah Winfrey u emisji emitovanoj 2014. godine.

Kako vam se čini ovaj projekat?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Loading...

Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top