Prati nas

Magazin “ELLE” organizuje “Fashion film festival”

Vesti

Magazin “ELLE” organizuje “Fashion film festival”

U sklopu proslave šest godina postojanja ovog modnog magazina u Srbiji, ELLE organizuje jedan zanimljiv modno-filmski događaj. Pročitajte detaljnije o čemu se radi…

U pitanju je Fashion Film Festival, koji se održava od 20. do 22. maja. Tokom tri dana ovog festivala, biće prikazano sedam filmova koji su na različite načine povezani sa modom, bilo da se bave dizajnerima i modelima ili su uveli nove modne trendove, pa do onih za koje su kostime radili svetski poznati modni kreatori.

Osim filmskog dela, program će pratiti dodatni sadržaji koji će ceo projekat pretvoriti u pravi praznik mode. Magazin ELLE ovim projektom želi da privuče domaću modnu i filmsku javnost i da unese osveženje na beogradsku kulturnu scenu.

Program čine filmovi koji idejom prate tri različita segmenta:

FASHION ICONS – Kultni filmovi s glumicama i glumcima koji su postali modne ikone i čiji je uticaj i danas osetan u svetu mode i filma.

FASHION INSPIRATION – Filmovi koji su inspirisani modom ili su poslužili kao inspiracija modnim kreatorima. Estetika koja briše granice između mode i filma.

FASHION WORLD – Filmovi direktno posvećeni nastajanju modnih trendova, modelima, dizajnerima, fotografima, kreatorima, svetu modnih revija, glamura i stila.

Na otvaranju ELLE FFF očekuje se pristustvo brojnih ličnosti iz javnog i kulturnog života a festival će zatvoriti domaći film Ljubav i moda uz prisustvo glavne glumice Bebe Lončar i reditelja Ljubomira Radičevića.

Ulaz na programe koji će se dešavati u foajeu Muzeja Kinoteke je slobodan a karta za projekcije je 100 dinara. Oni koji dođu sa svojim primerkom ELLE magazina imaju besplatan ulaz na sve filmske projekcije.

Vidimo se tamo! :)


Loading...
5 komentara

5 Comments

 1. Barbika...

  12. 05. 2011. at 14:39

  First comment! :D
  Ovo skroz cool izgleda… :)

 2. Milica

  12. 05. 2011. at 17:43

  Sve ste napisali samo fale datumi, kada ce se davati ovi filmovi?

 3. Ivana B

  13. 05. 2011. at 07:13

  Vise detalja o programu festivala (osim na sajtu ELLE-a) sam pronasla na blogu tulipslipsticks.blogspot.com

 4. sladja

  13. 05. 2011. at 10:54

  Ja sam oodusevljena ovom idejom!

 5. Mr.

  13. 05. 2011. at 16:15

  bravvooo….ovo mora biti dobro…moj omiljeni film je DEVIL WEARS PRADA…i u opste ne sumnjam da ce ovo biti extra…

  P.S.slika je 1 i 3 slika su vrhunskeee…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top