Prati nas

Maja Berović: Duet sa Cecom bi bio haos

Extra

Maja Berović: Duet sa Cecom bi bio haos

Maja Berović u žiži je javnosti već više od godinu dana, pre svega zahvaljujući hitovima kojima vlada YouTubom, ali i klubovima.

Gotovo da nema pesme sa njena poslednja dva albuma koja nije postala hit, a sve zbog plodne saradnje sa hitmejkerima Bubom CorellijemJalom Bratom.

Pevačica, koja se retko pojavljuje u javnosti bez povoda, otkrila je da ipak ima neostvarenih želja kada su saradnje u pitanju.  “To bi bila super stvar. Mogao bi dobar duet da bude, ali pesma mora da bude dobra, sa Cecom bi to bio haos”, rekla je Berovićeva u jednoj TV emisiji.

“Ja se od samog početka ne pojavljujem u medijima, osim ako nemam nešto da kažem, kada se o meni nametne tema, pa imam potrebu da se iskažem. Uglavnom sa fanovima komuniciram preko društvenih mreža, a meni to najviše i prija.”

Na zlurade komentare koje s vremena na vreme dobije, retko kada reaguje – uglavnom, lepim rečima.

“Mislim da su fanovi ti koji mi šalju veliku podršku. Tada su svi bili pozitivni, nisu navikli od mene da ratujem. Oni slušaju muziku i mene, nisam osoba koja privatno voli da se svađa, a ni javno”, kaže Maja, koja je javno podržala Natašu Bekvalac kada je pretrpela porodično nasilje:

“Ja kao žensko ne mogu da stanem na stranu nasilnika. Jako me iritira i kada se vrši nasilje nad starijima, a kamoli nad ženom koja se tek porodila”, rekla je Maja Berović.
3 komentara

3 Comments

 1. Vladimir

  26. 08. 2018. at 16:37

  Ceca je najveca zvijezda na Balkanu i Mayi bi svakako duet sa takvom zivom legendom svakako bio jos jedna odskocna daska u karijeri! :-)

 2. noname

  26. 08. 2018. at 19:25

  Mayo nemoj da ti je palo na pamet da sa propalom, zaboravljenom pevaljkom snimas ista!

 3. Nena

  27. 08. 2018. at 01:41

  Cecino vreme je proslo. Next.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top