Connect with us

Matilda Ledžer: ista tata!
Vesti

Matilda Ledžer: ista tata!

Slatka Matilda Ledžer što više raste, sve više mi liči na svog tatu Hit Ledžera. Ćerkica pokojnog glumca uslikana je u šetnji sa mamom takođe glumicom Mišel Vilijams, dok je uživala u vožnji trotinetom… Neverovatno je koliko podseća na Hita, zar ne?

matilda ledzer misel vilijams

Inače, uskoro možemo da očekujemo premijeru filma u kom će se Ledžer, koji je posthumno dobio oskara za ulogu Džokera u “The Dark Knight” pojaviti na filmskom platnu po poslednji put.

U pitanju je film “Imaginarium of Doctor Parnassus” koji  Hit Ledžer nije uspeo da dovrši zbog iznenadne smrti u januaru 2008. koja je bila prouzrokovana opasnom kombinacijom lekova. Njegove kolege kao što su Džoni Dep, Kolin Farel i Džad Lou uskočile su umesto Hita i potrudili se da ovaj film ipak na kraju bude dovršen.

Ali ono što je još zanimljivo je to da je Hit za svog života i režirao. Svom prijatelju iz detinjstva australijskom reperu N’Fa izrežirao je spot za jednu od njegovih pesma. Video spot je prikazan ranije ovog meseca na filmskom festivalu u Rimu, pa pogledajte kako to izgleda…

Loading...
5 Comments

5 komentara

 1. ADNANA

  02/11/2009 at 3:50 pm

  Prelijepi mali andjeo…Njen tata je bio biser Holivuda.Steta za tako ranu smrt

 2. Tasha

  02/11/2009 at 4:23 pm

  Mala je pljunuti otac,a spot je odlican!

 3. *****MI@******

  02/11/2009 at 6:07 pm

  mali andjelcic, medena je!!

 4. Katalina

  05/12/2009 at 9:22 pm

  bas je slatkaaaa!!!!

 5. love you

  05/12/2009 at 9:33 pm

  ista je tajoo!slatka je!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top