Search
Close this search box.

Johnny Depp odbija da isplati Amber Heard 7 miliona dolara

johnny-depp-amber-heard

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Amber traži od suda da natera Deppa da izvrši plaćanje 7 miliona dolara (foto: Wenn)

Taman kada se učinilo da su se bivši supružnici posle duže drame napokon sporazumno rastali, u javnosti su se pojavili dokumenti na kojima se nalazi zahtev pravnog tima glumice Amber Heard za isplatu dogovorene sume od sedam miliona dolara, kao i sudskih troškova, u vrednosti od 35.435 dolara.

Njen tim navodi da je Johnny Depp propustio sve zakonske rokove za ispunjavanje svojih dužnosti, među kojima su i podela lične imovine, otpremanje njenih stvari sa Deppovog privatnog ostrva na Bahamima i prenošenje vlasništva automobila marke Range Rover na njeno ime.

U avgustu ove godine, bivši par je pristao na nagodbu koja junaka Pirata sa Kariba obavezuje da Amber isplati sedam miliona dolara, koji će biti uplaćeni Američkoj uniji za odbranu građanskih prava i dečijoj bolnici u Los Angelesu, u dogovoru sa glumicom.

Par i daje nije podelio imovinu i dogovorena sredstva nakon razvoda (foto: Wenn)

Jedan od argumenata koje je 30-godišnja plavuša navela u dokumentu koji je dospeo u medije je da je Johnny, kada je saznao za njene planove da novac donira u humanitarne svrhe, uplatio prvu ratu od $200.000 direktno organizaciji, umesto njoj, kakav je bio protokol, i time prekršio njihov dogovor. „On takođe tvrdi da sam ja prekršila memorandum o našem sporazumu javno izjavivši da ću novac pokloniti u humanitarne svrhe. Ja sam taj novac donirala iz dobre volje, a i morala sam da odgovorim na insinuacije od strane njegovog agenta da sam sponzoruša“, navela je glumica.

Amber se osvrnula i na nimalo laskave priče koje svakodnevno pune tabloide i za koje veruje da su potekle od Deppovog tima, čime je memorandum prekršen i od strane glumca.

POSLEDNJE VESTI