Johnny Depp stiže u Srbiju, promoviše crtani sa Bikovićem

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Holivudski glumac Johnny Depp boraviće u Beogradu, kako bi promovisao prvi animirani serijal proizveden u Srbiji, saopšteno je iz studija Iervolino, koji stoji iza ovog projekta.

Animirani serijal rađen je u produkciji kompanije Archangel Digital Studios, a kreirao ga je Iervolino Studios (IES). Ovom prilikom IES će i svečano otvoriti svoj studio u Beogradu, saopštio je Newmediateam.

“Veoma sam srećan zbog toga što sam, uprkos nepredviđenim dešavanjima u svetu, uspeo da održim obećanje koje sam dao prošle godine, a to je da će Johnny Depp doći u Beograd, i to kao naš gost. Jedva čekam da zajedno sa njim i Milošem Bikovićem, kao našim strateškim partnerom, javnosti u Srbiji predstavimo ono na čemu smo radili u proteklih godinu dana”, rekao je Andrea Iervolino, direktor i osnivač producentskih kompanija Iervolino & Lady Bacardi Entertainment i Iervolino Studios, navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, tokom beogradske posete Johnny Depp, Andrea Iervolino i Lady Monika Bacardi, kao i Miloš Biković, predstaviće svoj najnoviji zajednički projekat realizovan uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.

Ovo je nastavak dugoročne saradnje koju Johnny Depp ima sa filmskom i televizijskom produkcijskom kućom Iervolino & Lady Bacardi Entertainment, dodaje se u saopštenju.

POSLEDNJE VESTI