Search
Close this search box.

Isplivali šokantni snimci: Pijani glumac lomio po stanu

Nakon što je brak između glumačkog para završio burno i uz puno ‘prljavog rublja’, saga se već neko vreme provlači po sudovima.
Glumica Amber Heard optužila je bivšeg muža za nasilje, a Johnny Depp nju da samo želi da izvuče novac od njega lažima i podmetanjima. Kao dokaz svojih navoda, Amber se u nekoliko navrata pozivala na fotografisane povrede i prijave koje je upućivala protiv holivudske zvezde, a na poslednjem ročištu u Londonu prikazan je i video Depovog ludila. Zvezda filmova ‘Pirati s Kariba’, tužio je britanski tabloid The Sun zbog toga što su ga nazvali ‘nasilnikom koji je pretukao ženu’. Depp se pojavio u svojstvu svedoka na sudu, a on i dalje negira da je ikada bio nasilan prema bivšoj supruzi, ali priznaje da je zbog svoje zavisnosti ‘prouzrokovao mnogo boli u njihovom odnosu’. „Lud!? Sad ćeš videti šta je je*eno ludilo,“ dere se pobesneli Depp u video snimku koji su objavili britanski mediji, a zatim počinje da razbija kuhinjske elemente, a onda i flašu vina, dok preti Amber, koja ga snima.
Amber se razvela od Johnnyja nakon godinu dana braka i pet godina veze. Zatražila je razvod u maju 2016. i odmah potom dobila privremenu sudsku zaštitu od Deppa. Kao razlog zahteva za razvod braka glumica je navela ‘nepomirljive razlike’, a nasilje je, po njenim rečima, kulminiralo kad bi Džoni bio pod uticajem alkohola i droga.

POSLEDNJE VESTI