Connect with us

Mlada pevačica ima novu tetovažu!Pogodi ko?

Mlada pevačica ima novu tetovažu!

Izgleda da mlada muzička scena obožava da se tetovira! Ova pevačica, koja je već dugo u vezi sa poznatim pevačem, odlučila je da svoj vrat ukrasi tetovažom.

Ona je istetovirala broj 76 ispisan rimskim ciframa, a za Daily Mail otkrila je i zašto. “Ova tetovaža je posveta jednom članu moje porodice koji mi znači mnogo,” otkrila je ona, dodavši da je sve vreme držala drugaricu za ruku jer je tetoviranje bilo veoma bolno.

Ukoliko ste pomislili da je u pitanju Selena Gomez – u pravu ste! Da li vam se dopada njena tetovaža?

Loading...

10 Comments

10 komentara

 1. trajla bee

  1 October 2012 at 2:26 pm

  Oboozavaam jeee *__*

 2. LIDIJA and Selena Gomez best friends

  1 October 2012 at 4:46 pm

  znala sam mnogo je slatka obozavam je !!!….

 3. selgomez

  1 October 2012 at 5:25 pm

  provalila sam zbog ogledala..sel<3

 4. LALALA

  1 October 2012 at 6:20 pm

  to je ja mislim godina rodjenja njene majke :)

 5. Lukrecija

  1 October 2012 at 9:28 pm

  Pa? ;)

 6. irena

  2 October 2012 at 10:29 am

  @lala, ti mislis da ju je majka rodila sa nrkih 13 god?

 7. Teodora

  2 October 2012 at 11:35 am

  Irena, pa jeste, rodila ju je 1992. sa 16 godina.

 8. T:)

  2 October 2012 at 12:23 pm

  aa pa da, ako ju je majka rodila u 16 zato selena plania brak i decu sa justinom sad xD

 9. Anonymous

  19 October 2012 at 1:23 pm

  * Strpljivi i sveprisutni Gospod *

  Blagodetni Bog jeste sa svima.Sveti Duh s vama,kroz vas,vama,i do onih do koga treba,stigla je poruka milosna.Ne ugadjati ljudima,Bogu ugodan treba biti,a ko ugodi Bogu,izvrstan je ljudima.Izmedju ostalih nacina,kroz serije i filmove,kroz razne TV emisije,mnogo dobrog i pravednog naroda se tlaci,proganja,na njih se nabacuju teski jarmovi i teska bremena,misleci da se radi dobro delo,ili ne misleci.Dobro u svemu tome moze da bude,ako se sva ova teska bremena nesvesno stavljaju na dobar i pravedan narod,pa zbog toga ako dodje do pokajanja,ako se trazi od srca oprost od Boga,i dadne se obecanje da ce se odvratiti od takvih zlih dela,tada bice oprosteno,dozivevsi u skorasnje vreme oprost od Boga,a koliko je zgreseno,evo koliko : nisu osakaceni samo dobar i pravedan narod,nego su mnogo uvredili i svog i njihovog Boga,a jedan Gospod i Bog svih je sa svima.Ovako kroz Sveto Pismo govori rec Bozija : “ 8 Ali ovo jedno da vam ne bude nepoznato, dragi moji, da je Jedan dan kod Gospoda kao hiljada godina i hiljada godina kao jedan dan. 9 Gospod ne odugovlači obećanje, kao što neki misle da je to odugovlačenje, nego pokazuje svoju strpljivost prema vama jer ne želi da iko propadne, nego da svi dođu do pokajanja. 10 A dan Gospodnji doći će kao lupež; toga dana nebesa će uz snažnu huku proći, a zažarene stihije će se raspasti, i zemlja će izgoreti sa svim delima koja su na njoj. “ Globalno,za sve one sto su umorni i optereceni,kroz Sveto Pismo u Evandjelju po Mateju,glava 11,ovako : “ Spasitelj poziva 25 U ono vreme odgovori Isus i reče: hvalim te, Oče, Gospode neba i zemlje, što si sakrio ovo od učenih i pametnih, a otkrio bezazlenima; 26 da, Oče, jer tako bi ugodno pred tobom. 27 Sve mi je predao moj Otac, i niko ne poznaje Sina do Otac, niti Oca ko poznaje do Sin, i kome hoće da otkrije. 28Dođite k meni svi koji ste umorni i opterećeni, i ja ću vas odmoriti. 29 Uzmite moj jaram na sebe i naučite od mene, jer ja sam krotak i smeran u srcu, i naći ćete odmor u svojim dušama. 30 Jer je moj jaram blag i moje breme je lako. “ Slava Bogu i Ocu Gospoda nasega Isusa Hrista ! U potpisu : mnogi od svih !

 10. maja

  20 January 2013 at 6:22 pm

  super je!!!<3<3<3

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top