Prati nas

Nina Badrić: Uvek ostajem dosledna sebi!

Vesti

Nina Badrić: Uvek ostajem dosledna sebi!

Iako je svoju karijeru prevashodno gradila na dobrim pesmama i odličnim glasovnim mogućnostima, Ninu Badrić su poslednjih godinu dana potkačili i skandali. Razlog je njen razvod od supruga Bernarda, te povezivanje sa sinom srpskog tajkuna, Markom Miškovićem.

„Svaki odnos, brak, veza prolaze kroz krize, uspone i padove. Kada sam u oktobru objavila da smo se Bernard i ja razveli, mislila sam da je lepo biti iskren i priznati da u nečemu nisi uspeo i da sada u životu krećeš drugim putem… Šokirala sam se koliko se javnost interesovala za moj razvod. Nije trebalo da budem toliko iskrena. Lažna je ona izjava: reci mi sve o sebi da bi bila to što jesi. Mene je muzika stvorila ovim što jesam. Iskrenost je pokvareno meso u ovom poslu koji se zove šou-biznis” izjavila je hrvatska pevačica za dnevni list Blic.

Objašnjavajući situaciju u kojoj se našla, Nina kaže da je tajna uspeha svih legendarnih pevača sa ovih prostora u načinu na koji prežive brodolome koji ih snađu. Doduše lepotica nije želela da priča o svojoj vezi sa bivšim/sadašnjim suprugom Bernardom.

„Meni je najvažnije da u svemu što radim i u načinu na koji živim ostanem dosledna sebi. Čovek ne treba da se proda zbog jedne situacije. Svakome naiđe loš period, loše krene, imaš možda manje para… ali i u takvim teškim situacijama treba ostati svoj. Mislim da je to tajna uspeha svih legendarnih pevača u regionu koji su dostojanstveno izdržali takve periode. Imate jednog Olivera Dragojevića, jednog Zdravka Čolića, koji traju 40 godina. Na prvi pogled su tako obični, a u stvari su veoma neobični ljudi”, rekla je Nina.

Pevačica je najavila novi singl za mesec dana i poručila da će se sa beogradskom publikom ponovo družiti na jednom velikom koncertu, po objavljivanju novog albuma.6 komentara

6 Comments

 1. fiorellinaaa

  14/06/2010 at 3:45 pm

  odavno nije izbacila ni jedan hit…a bila mi je mnogo draga, dok nije pocela da se slikava za svakojake casopise u VIP drustvu..znam da treba publicitet ali od nje sam ipak ocekivala da sve radi sa stilom..

 2. sandra

  14/06/2010 at 7:06 pm

  iznenadila me je

 3. Player

  14/06/2010 at 9:58 pm

  Joj Nina nemoj kenjatiiiiiiiiiiii!!!!! Znaci ova zena me nevidjeno nervira, izigrava tu neku pjevacicu, em ne zna da pjeva, em smara do bola!!!!! Sta god imas da kazes ne zelimo da znamo

 4. hha

  15/06/2010 at 6:38 pm

  pa ljudi smesni ste,cuj ne zna da peva….hahaha,pa ako ona ne zna,niko ne zna…jao gluposti…
  jedina normalna zena na estradi…savrsena je!

 5. Priganica

  15/06/2010 at 6:56 pm

  @hha- slazem se…pozdravljam te aplauzom :D

 6. Rinchula

  16/06/2010 at 5:58 pm

  Super je!! Zakon!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top