Pevačica našla uređaj za praćenje u automobilu! Nina Badrić mesecima živela u strahu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Hrvatska pevačica Nina Badrić napravila je velike promene u životu tokom pandemije korona virusa. Posvetila se sebi, promenila način ishrane i postala vegetarijanka, a u aprilu ove godine susrela se na sudu s penzionerom Ilijom M., koji ju je dve godine uhodio od Zagreba do Hvara, te joj slao pisma i pesme.

Sada je prvi put otkrila koliko je živela u strahu toliko vremena i šta je presudilo tome da odluči da se obrati policiji.

„Zamislite kako je živeti sa spoznajom da vas neko konstantno prati i da uvek vreba na vas? Da zna vašu adresu i dolazi vam na prag, zvoni na vrata stana, da letuje gde vi letujete i spava u hotelim gde vi nastupate. Da u svakom trenutku zna gde se nalazite i da čak na autu pronađete uređaj za praćenje. Najviše sam zahvalna policiji s kojom sam u kontaktu, jer te stvari nisu nimalo bezazlene. Takve sam situacije nažalost prošla više puta u životu i nadam se da nikada više neću morati da se suočavam sa takvim ljudima, jer to nikome ne bih poželela“, rekla je Nina za hrvatski „Jutarnji“ i objasnila da je nakon što je na automobilu pronašla uređaj za praćenje odmah pozvala policiju.

„Isključivo i samo zahvaljujući policiji uspela sam da se zaštitim, te sudskom zabranom prilaska oslobodim takvih ljudi, koji su me opsedali uvereni da smo jedno drugom ‘suđeni’ ili ‘da me treba spasiti’.“

https://www.instagram.com/p/CPvXe9UL0x7/

Penzioner Ilija M. često je dolazio na pevačicinu adresu, slao joj pisma i pesme, pojavljivao se pod prozorima stanova i hotela, od Zagreba, preko Brača, do Hvara. Pratio ju je i po prodavnicama, te samo u tišini zurio u nju. Iako mu je Nina Badrić u nekoliko navrata rekla da s njim ne želi nikakav kontakt, on to nije želeo ili nije mogao da shvati.

„Nakon što sam dotičnog više puta kroz miran razgovor pokušala zamoliti da me ostavi na miru i prestane uhoditi, bila sam prinuđena da potražim pomoć od policije. I to je najbolje što sam mogla da uradim. Ubuduće neću čekati niti jedan dan. Takve soobe se uvek okome na nezaštićene žene i u takvim situacijama mi je žao što pored sebe nemam jednog Supermena, pa da stisne jednu pedagošku takvim osobama“, izjavila je Nina.

Pevačica je otkrila da je prošle godine prebolela korona virus i da se sada sjajno oseća.

„Imala sam koronu i uspela sam da je pobedim. Zahvalna sam Bogu što su simptomi bili blagi, te sam osetila tek kao malo težu prehladu. No poznajem puno ljudi koji su jako teško prošli kroz sve, a neki od njih su nažalost izgubili bitku.“

Vreme samoizolacije iskoristila je da se više okrene sebi i promeni neke životne navike.

„Neverovatno lako sam se privikla na novo stanje i vođenja mišlju da je svima isto, mirno prošla kroz ovo nesrećno vreme. Prihvatila sam trenutno stanje stvari i osmislila svakodnevnicu u kojoj sam puno toga napravila. Vratila sam se prirodi i zdravom životu bez stresa, kakav sam do sada poznavala. Rano idem na spavanje, rano se budim, a plac, kuhinja, šetnja prirodom i čitanje knjiga postali su mi svakodnevica. Ishranu sam potpuno promenila. Sastoji se od voća, povrća i žitarica. Prestala sam da jedem meso i bilo šta što je životinjskog porekla. I moram priznati da se osećam odlično, bistro i snažno. Ovo je bilo idealno vreme da se čovek sastane sam sa sobom. A ja sam shvatila da sam puno nedostajala samoj sebi sve ove godine koje sam provela radeći“, iskreno je rekla Nina Badrić.

POSLEDNJE VESTI