Njih dvoje su dokaz da su moguće skladne veze u Holivudu

Objavljeno: 06.10. 10:08

Uživaju u ljubavi (foto: AKM-GSI)

Uživaju u ljubavi (foto: AKM-GSI)

Miles TellerKeleigh Sperry su ufotkani tokom jučerašnjeg dana na jednoj havajskoj plaži kako uživaju u svakom slobodnom momentu koji im je na raspolaganju.

Iako su glumac iz Fantastične četvorke (za koga mnogi eminentni reditelji tvrde da, i pored brojnih dosadašnjih značajnih uloga, njegovo vreme tek dolazi) i 22-godišnja perspektivna manekenka u vezi već 3 godine dosad nisu dali nijedan povod da se negativno piše o njima jer svoju intimu ljubomorno čuvaju za sebe, što se na brojnim primerima pokazalo kao najbolji recept za uspešnu vezu ili brak u Holivudu.

(foto: AKM-GSI)

(foto: AKM-GSI)

Miles retko priča o njoj, ali i kada to učini onda to bude na najlepši mogući način.

“Ona je tako ljupka i divna. Pre nje mi je bilo teško da održim vezu jer nijedna nije mogla da razume moju opsesiju glumom i samim poslom i stalno su pokušavale da me odvuku od toga. Sa druge strane, ona me ne ometa ni kada dođe na set. Jednostavno me posmatra, pruža mi podršku i opušta me u pauzama”, izjavio je Teller jednom prilikom.

(foto: AKM-GSI)

(foto: AKM-GSI)

Pa, ne preostaje nam ništa drugo nego da posmatramo njihove zajedničke fotke i da uživamo.

(foto: AKM-GSI)

(foto: AKM-GSI)

Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

1 komentar

  1. Nina

    Bas su simpa :)

antoine oliver pilon 5
Hot or not

Da li je ovo najotkačenija muška frizura u 2017. godini?

20-godišnji kanadski glumac Antoine Olivier Pilon, najpoznatiji po ulozi problematičnog tinejdžera u filmu Mommy, postao je predmet rasprava na mnogim internet platformama zbog nove frizure.