Miles Teller doživeo saobraćajnu nezgodu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Glavni junak filma Bleed For This Miles Teller, u četvrtak uveče, doživeo je tešku saobraćajnu nezgodu kada je u njegov Bronco, u kome se nalazio sa svojom devojkom Keleigh Sperry, udario Uber, nakon čega se njihov automobil prevrnuo nekoliko puta. Jedna osoba prevežena je u bolnicu i ona je van životne opasnosti, a kako je saopštila saobraćajna policija Valley-a, uzrok ove nezgode je još uvek pod istragom.

Ovo nije prvi put da se glumac nađe na ivici smrti. Naime, kada je imao samo 20 godina, Teller je takođe bio akter jedne saobraćajne nezgode, koju je kasnije opisao u jednom intervjuu za ABC: „Drug je izgubio kontrolu nad automobilom pri brzini od skoro 129 km/h. 8 puta smo se prevrnuli. Ispao sam kroz prozor auta. Kada se zaustavio ja sam ležao nekih 15-ak metara od njega, bez svesti i u lokvi krvi. Drug je mislio da sam mrtav.

Ožiljci od ove nezgode vidljivi su na Milesovom licu, a posledice su se, na žalost glumca, osetile i kasnije, kada upravo zbog ožiljaka nije bio u mogućnosti da dobije bilo kakvu ulogu: “ Kada sam počeo da se prijavljum za audicije svi su bili u fazonu: ‘Da, Miles je dobar glumac, ali nema smisla da njegov lik ima ožiljke’. Oni su tada bili prilično gadni.“

Tek je reditelj filma Rabbit HoleJohn Cameron Mitchell video prednost u Milesovom ‘nedostatku’, i dodelio mu ulogu.

POSLEDNJE VESTI