Prati nas

Novac na prvom mestu: Mama Kris zabranila Kylie da ozvaniči trudnoću na Instagramu

Vesti

Novac na prvom mestu: Mama Kris zabranila Kylie da ozvaniči trudnoću na Instagramu

Kako je prošlo već mesec dana od nezvanične potvrde da je Kylie Jenner trudna, fanovi su sada sigurni da mlada rijaliti zvezda čeka prvo dete. Međutim, Kylie i dalje nije zanično potvrdila ove glasine, niti objavila ni jednu fotografiju na kojoj se jasno vidi njen stomak. A ako su priče koje kruže internetom tačne, za sve je kriva mama Kris Jenner.

Iako se mnogi stručnjaci slažu da bi Kylie oborila rekord same Queen Bey kada bi obavila fotografiju na Instagramu na kojoj bi u prvom planu bio njen trudnički stomak, mama Kris razmišlja o efikasnijem i ekonomski isplatljivijem načinu. Kris je zabranila najmlađoj ćerki da potvrdi trudnoću na društvenim mrežama, jer zna da bi za naslovnicu nekog časopisa dobila i do 15 miliona dolara.

“Kris zahteva od Kylie da se drži podalje od društvenih mreža i nikako ne potvrđuje vesti o trudnoći na Instagramu, Snapchatu ili Twitteru, jer želi ček od poznatih magazina”, rekao je izvor blizak porodici.

Izvor dodaje i da bi taj dogovor bio možda čak i najveći dogovor za trudničke fotografije u istoriji Holivuda. Kris je navodno već dobila par primamljivih ponuda, ali još uvek nije donela konačnu odluku.

 


3 komentara

3 Comments

 1. nemam ime

  11. 10. 2017. at 10:55

  The devil works hard, but Kris Jenner works harder

 2. Kris Jenner

  11. 10. 2017. at 12:16

  Fake news.

 3. kleo

  11. 10. 2017. at 12:30

  ova kris je zayebala i karleusu u photoshop-u

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

Poslednje vesti

Advertisement

Popularno

Advertisement
To Top