Prati nas

Oglasili se njeni roditelji: Caitlyn potvrdila glasine o trudnoći, Kris ne želi da Kylie zapostavi posao

Vesti

Oglasili se njeni roditelji: Caitlyn potvrdila glasine o trudnoći, Kris ne želi da Kylie zapostavi posao

(foto: Instagram)

Svet je i dalje u šoku zbog glasina da je 20-godišnja Kylie Jenner trudna. Iako su veliki portali dobili potvrdu od brojnih, proverenih izvora, Kylie se i dalje ne oglašava ovim povodom. Sve oči su uprete i u njenu poznatu porodicu, ne bi li dobili zvaničnu potvrdu.

Iako se njene sestre još uvek nisu oglašavale, novinari su tokom Fashion Weeka pitali Kris Jenner da li je znala da će ove glasine ugledati svetlost dana.

”Kod nas se nešto stalno dešava. Nikada ne znaš koja vest će ugledati svetlost dana u kom momentu. Ali ona ništa ne potvrđuje”, odgovorila je Kris novinarima.

Sa druge strane, izvori bliski njoj i Kylie tvrde, da Kris daje sve od sebe kako bi njenoj 20-godišnjoj  mezimici posao ostao glavni prioritet.

”Kris pokušava da iskontroliše situaciju koliko može kako niko ne bi zaboravio da je Kylie pre svega poslovna žena.  Kylie je naporno radila kako bi izgradila Kylie Cosmetics. Kris ne želi da joj trudnoća uništi sav trud. Ali naravno, Kris će podržati Kylie i u ulozi majke”, kaže izvor blizak poznatoj porodici.

Celu situaciju je prokomentarisao i Kylijin otac Caitlyn Jenner, koja je putem zvničnog predstavnika potvrdila da će njegova najmlađa ćerka uskoro dobiti dete.

”Sve što mogu da vam kažem jeste da već neko vreme zna za to’‘, rekli su za The Sun. Izvor blizak Caitlyn kaže i da je ona loše reagovala kada je čula za ovu vest. Smatra da je Kylie još uvek mlada da bi postala majka, ali i da se ona i Travis ne znaju dovoljno dugo kako bi zajedno odgajali dete. Biće tu da je podrži u svakom momentu, naravno, ali i dalje ne može da poveruje da će njena mezimica uskoro imati svoje dete.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

Poslednje vesti

Advertisement

Popularno

Advertisement
To Top