Prati nas

Ovogodišnji Victoria’s Secret Fashion Show najnegledaniji do sada

Vesti

Ovogodišnji Victoria’s Secret Fashion Show najnegledaniji do sada

Victoria’s Secret napravila je pravu revoluciju svojim modnim revijama, spajajući modu i muzičke nastupe. Međutim, legendarni šou iz godinu u godinu ima sve manju publiku.

Naime, ovogodišnji šou, koji je emitovan 2. decembra imao je najmanju gledanost do sada. Prema podacima Entertainment Weekly, reviju je gledalo samo 3.3 miliona ljudi. To je dva miliona manje nego prošle godine.

Gledanost drastično opada još od 2013. godine, na šta utiču brojni faktori. Jedan od faktora je i činjenica da se šou od sada emituje na ABC kanalu, ali i to što je brend odbija da ubaci transrodne i plus-size modele u svoj šou. Ova strategija je izazvala brojne bojkote, u kojem su se uključule i javne ličnosti poput Halsey, koja je nastupala ove godine.

Vremenski razmak između snimanja revije i njenog emitovanja takođe utiče na manjak interesovanja publike. Šou je uvek u žiži interesovanja nakon snimanja, kada modeli svoja mišljanja i zahvalnost iskazuju na društvenim mrežama. Najbolja izdanja sa revije su već tada dostupna javnosti, zbog čega mesec dana kasnije niko nema želju da reviju gleda na TV-u.

Jedan od razloga je činjenica da su svi legendarni Viktorijini anđeli, zbog kojih je ovaj šou stekao planetarnu popularnost već otišlo u penziju, zaključno sa Adrijanom Limom koja je ove godine zauvek spustila svoja krila.


2 komentara

2 Comments

  1. noname

    04. 12. 2018. at 16:41

    sta ce plus-size modeli na pist?

  2. Lifica

    05. 12. 2018. at 19:57

    Da li postoji uopšte riječ “najnegledaniji”? Mislim da se piše “najmanje gledan”…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top
Overlay