Connect with us

Potvrdila novu vezu: Jennifer Lopez objavila prvu fotku sa dečkom
Extra

Potvrdila novu vezu: Jennifer Lopez objavila prvu fotku sa dečkom

(foto: Instagram/jlo)

(foto: Instagram/jlo)

Iako su mnogi posumnjali u istinitost glasina da je Jennifer Lopez pronašla utehu u Alexu Rodriguezu svega par nedelja nakon raskida sa Drakeom, 47-godišnja pevačica je fotografijom potvrdila novu romansu.

J.Lo je izazvala oduševljenje pratilaca kada je na Instagram Story stavila fotku na kojoj u krevetu leži sa 41-godišnjim igračem bejzbola u luksuznom apartmanu jednog hotela na Bahamima.

Izvori bliski paru tvrde kako ova veza ne pretenduje da bude ozbiljna, te da oboma odgovara da provode slobodno vreme zajedno i da putuju, ali da nemaju u planu da se iz svega toga izrodi nešto ozbiljnije. “Upravo zbog toga se tako dobro slažu jer imaju ista očekivanja od svega toga”, ispričao je izvor za E!Online.

Iz nekog razloga, Jennifer je nakon nekoliko minuta uklonila sporni selfi, ali kada imate 60 miliona pratilaca i to je dovoljno da ceo internet bude preplavljen ovim prizorom.

(foto: Instagram/jlo)

(foto: Instagram/jlo)

Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Sunny

    14/03/2017 at 5:23 am

    Ova pukla skroz. Kao Tržanka koja sad obavešta kakav je seks imala predhodnu noć. A nekada se Nati smejala što trguje intimom. Šta se desi s mozgom ovih žena? Prevejani hoštapler i kurvar sad? Pa ona ko da je na nekoj normi.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top