Connect with us

Prijavite se na Fashion Bloger takmičenje!
Vesti

Prijavite se na Fashion Bloger takmičenje!

Ukoliko vas zanima moda i smatrate da imate stila, prijavite se na jedinstveno modno takmičenje, na novoj interesantnoj web adresi domaćeg interneta, FashionBloger.rs.

Ukoliko volite neku svoju odevnu kombinaciju, a razmišljali ste o tome da postanene modni bloger ili blogerka, ili to već jeste, uključite se u ovo zanimljivo takmičenje. Prijavite se za učešće ovde. Stručni žiri sastavljen od poznatih ličnosti, ljudi iz sveta mode i iskusnih modnih blogerki odlučiće ko je pobednik, ko je najkreativniji i ko ima najviše stila. U prvom krugu ćemo dobiti 16 finalista, nakon čega se bira pobednik takmičenja koji dobija novčanu nagradu od 1000 evra i put na Fashion week u London ili Milano.

Prijave traju još samo nedelju dana, požurite! Sve nove detalje i dešavanja pratite na FashionBloger.rs i Tracara.com.  :)

Loading...
3 Comments

3 komentara

 1. atina

  08/09/2012 at 12:06 am

  a zanima me Tracaro ako mozes da mi odgovoris, da li moze da se napravi kombinacija od stvari koje je neko sam sebi sasio? Da nije cela kombinacija sastavljena od brendova? Da li se to racuna?

 2. gaga

  09/09/2012 at 12:25 pm

  Iskreno, ovo kopiranje pomalo nepotrebno…Elementi dizajna sajta LOOK BOOK se jasno ocrtavaju …Neke sekvence dizajna sajta su jednostavno preuzete i to nije uopste za pohvalu jer je moda usko povezana sa dizajnom i umetnoscu…ne kazem da je sajt totalna kopija ali nisu trebali graficki dizajn toliko da zanemare.

 3. natasa

  11/09/2012 at 8:00 pm

  Nije mi jasno..sad sam malo citala po pomenutom sajtu.. da li ziri odlucuje koje pobednik, ili je pobednik ko ima najvise sakupljenih lajkova na facebook-u? Hvala.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top