Prati nas

Rađen otkrio pravi razlog razvoda

Vesti

Rađen otkrio pravi razlog razvoda

Ana nije želela da se oglašava, ali je Nikola zato otkrio pravi razlog raskida

Ana Kokić i Nikola Rađen odlučili su da stave tačku na svoj brak koji traje deset godina, a iz kog su izrodili ćerkice Ninu i Teu. Oni su juče to i javno potvrdili saopštenjem koji su poslali medijima, a Nikola je sada otkrio i zbog čega su se odlučili za ovaj korak.

Zahtev za razvod potpisali su baš na Božić, a Rađen je odmah otišao u Moskvu, gde igra za klub Dinamo, odakle je otvorio dušu i priznao da i dalje gaji emocije prema pevačici, ali i ona prema njemu:

‘’Emocije i dalje postoje i sa moje i sa Anine strane. Ali razdvojenost je uticala na naš brak, pa smo zajedno odlučili da se razvedemo. Seli smo, razgovarali i rešili da je najbolje da stavimo tačku na naš brak’’, rekao je Nikola i dodao:

‘’Najbitnije da smo ostali u dobrim odnosima, prvenstveno zbog naših ćerki. Ana i ja ćemo zajedno brinuti o njima, oboje ćemo učestvovati u njihovom vaspitavanju’’, rekao je Rađen za Informer.

Ana nije želela da se oglašava van saopštenja koje su zajednički poslali medijima ona i vaterpolista


1 komentar

1 komentar

  1. Chus

    09. 01. 2019. at 23:26

    Ovo mi je hit! Poslali su saopštenje za javnost o tome da se razvode!? Pa da nije saopštenja niko ne bi znao ni da su živi a ne da su se razveli. Budalaština!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top