Prati nas

Rihanna planira da objavi dva nova albuma

Muzika

Rihanna planira da objavi dva nova albuma

Rihanna se vratila u studio

Rolling Stone magazin je objavio članak u kome je jedan od producenata Rihanninog novog dugoočekivanog albuma gotovo potvrdio da pevačica planira da objavi dva albuma, jedan komercijalan i jedan inspirisan zvukovima Jamajke!

Ideja producenata i pevačice je bila da jedan od albuma ima specifičan regge zvuk kakav je karakterističan za Jamajku i Karibe a da drugi bude nešto približnije normalnom pop/rnb zvuku kakav je pevačica do sada imala.

Rihanna je sa Barbadosa, tako da smo hteli da ceo projekat ide u tom smeru. Nisam primetio da su se takve stvari do sada radile, uvek izvrću nešto i mešaju taj zvuk sa pop muzikom” , objasnio je producent.

Kako dalje navodi Metro , tekstopisac Elijah Blake tvrdi da Rihanna trenutno snima dva albuma istovremeno.

Pevačica i pomenuti tekstopisac su već radili zajedno na pesmi No Love Allowed sa Unapologetic albuma iz 2012. godine, a Blake je nedavno i komentarisao fotografiju pevačicinog fana.

Da li znaš da Rihanna snima dva albuma istovremeno? Navodno” ,  napisao je Blake na instagramu.

Jedan od izvora bliskih pevačici tvrdi da želi album za svoju dušu, ali i siguran potez.

“Nije zadovoljna kako je prošao Anti na top listama, ali joj je drago što je objavila album koji se njoj sviđa. Sad radi na dva albuma. Jedan koji će biti krcat hitovima i sigurno će zaraditi mnogo na njemu, a drugi će biti više za njenu dušu. Želi da se osigura” , izjavio je on.

Sa druge strane, postoje i spekulacije o radiofriendly albumu za koji se kaže da će biti nalik pevačicinog starijeg, veoma uspešnog albuma Loud  iz 2010. godine na kome su dobro poznati hitovi S&M, Love The Way You Lie What’s My Name. loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Muzika

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top