Prati nas

Robbie Williams počasni član ‘One Directiona’

Vesti

Robbie Williams počasni član ‘One Directiona’

Robbie Williams i momci iz 'One Directiona'

 

Iako su mediji u nekoliko navrata pogrešnom interpretacijom izjava Robbie Williamsa pokušali da utiču na odnos pevača i članova grupe One Direction, oni idalje hvale jedni druge. I dok je Robbie oduševljen momcima, oni mu nude da bude njihov počasni član.

“Zavidim im, voleo bih da mogu kroz sve to da prolazim zajedno sa njima. Upoznao sam se sa momcima, ali to je bilo davno… Sada novine pišu “Robbie Williams kritikovao One Direction”, “Robbie Williams se obrušio na One Direction”. Stvarno nisam. Ti momci su mi super. Pratiću sa zanimanjem gde će ih njihova karijera odvesti – nadam se, tokom mnogih godina. Kad nastupaju, oni kao da se uopšte ne poznaju – i to je na neki način baš šarmantno. To je fantastično”, izjavio je novopečeni tata za emisiju BBC Newsbeat.

S druge strane momci iz 1D kažu da su njegovi veliki fanovi i nude mu da bude počasni član benda.

“To je stvarno divno. Mi smo zaista veliki fanovi Robbie Williamsa”, izjavio je Liam Payne, dok je Louis Tomlinson dodao: “Može da nam se pridruži kad god poželi. Poziv je otvoren”. Zayn Malik se nadovezao na priču rekavši: “Može da dođe kad hoće – i on to zna. To je cool.”

F.Y./Tracara.com4 komentara

4 Comments

 1. Prince Anonymous

  24/09/2012 at 10:45 am

  bas lepo :D

 2. Avril x)

  24/09/2012 at 10:54 am

  x 1D <3!Moje duše…Obožavam onu njihovu najnoviju pesmu :) :D…Presavršeni su,a posebno Zayn,ne znam kako mogu biti toliko savršenii!!! x

 3. Smiler & Directioner

  25/09/2012 at 10:42 pm

  Mnogo ih volim slatkisi mojiiiiii!!!! <3 <3 <3

 4. zhuta tuta

  27/09/2012 at 9:55 pm

  robbie *________________* <3

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top