Prati nas

Extra

Njegov odlazak nas je još više zbližio: Pevač progovorio o teškim vremenima iz prošlosti

n

Harry Styles trenutno promoviše album Fine Line, koji izlazi 13. decembra, ali uprkos tome što ima nove pesme, večita tema je One Direction i odlazak Zayna Malika iz grupe – davne 2015. godine.

Iako se Harry retko oglašavao na ovu temu, sada je ispričao svoju priču i to u emisiji New Music Daily na Applovom servisu Beats 1.

“Bili smo tužni, naravno, jer je neko otišao, ali isto tužni jer nije uživao u tome što radimo pa je morao da ode,” podelio je Harry.

“U tom trenutku, turneja je išla dobro i svi su imali mogućnost da žive onako kako žele, što je bilo važno. Mislim da smo svi uživali.”

“Mislim da nam je najteže bilo da shvatimo da on nije uživao u tome,” istakao je Harry i dodao da su se ostali momci iz grupe zbližili nakon Zaynovog odlaska.

“Trebalo je da snimamo novi album, pa se povelo pitanje da li da snimamo bez njega. Ali, mislim da nas je to zapravo zbližilo u trenutku, jer takvu pometnju nismo očekivali,” istakao je Harry.

Razgovor se poveo i o tome da li bend treba da se raspadne.

“Sedeli smo i razgovarali sa svima da li treba da nastavimo da snimamo. Deo mene imao je utisak da svaku odluku – koju je trebalo da donesem sam, kao odrasla osoba – donosi grupa u moje ime. Deo mene želeo je da donosi odluke za sebe… trebalo mi je to,” otkrio je Harry.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top