Search
Close this search box.

Za samo 700 dinara, soba može da vam miriše kao ovaj popularni pevač

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Najvatreniji fanovi Harryja Styles, koji se nalaze u Sjedinjenim Američkim Državama, opsednuti su mirišljavom svećom, koja navodno miriše baš poput pevača.

Sveća, koju proizvodi brend Treshold američkog trgovinskog lanca Target košta 7 dolara (oko 760 dinara), ima notu kašmir-vanile i navodno je istog mirisa kao pevač.

Fanovi tvrde da je ovo mirisna nota parfema Tom Ford Tobacco vanile, koji Styles isključivo nosi.

Zbog toga se u ovom trenutku sveća sa ovim mirisom ne može pronaći ni u jednoj od radnji širom Amerike, ali ni na zvaničnom Targetovom sajtu – ceo kontigent je rasprodat i ne zna se kada će stići novi.

Iako su neki predložili da bi jednostavnije bilo kupiti parfem, to baš i nije ekonomično: bočica parfema od 50 mililitara košta 240 dolara, odnosno 25 hiljada dinara: razlika u odnosu na sveću nije zanemarljiva, složićete se.

A dok čekaju da se sveće vrate u prodaju, fanovi sa nestrpljenjem iščekuju i navodno okupljanje grupe One direction u julu.

Spekulacije su sve glasnije, a jedan od bivših članova benda, Liam Payne, u više navrata je izjavio da će momci na specifičan način obeležiti 10 godina od osnivanja grupe.

POSLEDNJE VESTI