Prati nas

Saša Matić: Turneja i tajni duet!

Vesti

Saša Matić: Turneja i tajni duet!

spek-sasa-matic

Nakon fantastičnih nastupa u Zadru i Šibeniku za koje se tražila karta više, Saša Matić je spakovao kofere i sa svojim bendom otišao na turneju po Kanadi.

Naime, tokom sledećeg vikenda naša proslavljena folk zvezda družiće se sa publikom u Kalgariju,Vankuveru i Torontu, a bez obzira na to što je čak i sam Saša prestao da broji odlaske u ovu daleku zemlju interesovanje za njegove koncerte je uvek ogromno.

“Veoma se radujem predstojećem druženju sa našim ljudima koji žive u Kanadi, tamo uvek vlada posebna emocija i srdačno me dočekaju jer su svim srcem željni naše muzike.” kaže Matić, koji nam je otkrio da u međuvremenu radi na jednoj duetskoj pesmi koja će biti veliko iznenađenje.

“Ne bih da otkrivam o kome se radi, jer ne volim da prejudiciram stvari, no iskreno verujem da će se dopasti širokim narodnim masama i postati hit. Ono što je, osim divne dame sa kojom je u planu da ukrstim glas, posebno u vezi sa ovom numerom je to što sam ja kompozitor. Komponovanje je uvek bio pravi izazov za mene i jedva čekam da čujem sud publike!” zaključuje on.


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top