Saša Matić šokirao javnost izjavom o gej populaciji: To nije normalno

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Popularni pevač Sasa Matić je šokirao javnost svojim shvatanjima i mišljenjima kada je u jednom intervjuu iskreno govorio o škakljivim temama kao što su gej populacija, prostitucija, psihijatri i mentalne bolesti i abortus.

Kada su ga pitali šta misli o gej populaciji i njihovim pravima, popularni pevač je izjavio da poštuje tuđa mišljenja, ali on ne podržava ljude homoseksualne orijentacije.

“Ne podržavam gejeve. Tako je otkad znam za sebe. Nekima je to normalno, meni nije. Cenim svačije mišljenje o toj temi, ali ja zaista ne mogu da se složim sa njima da je u redu da se sklapaju brakovi između dva muškarca. Što se tiče usvajanja dece, za to pogotovo nisam i to je nešto što po mom mišljenju kod nas na Balkanu nikad neće biti prihvaćeno’’, iskreno je rekao Matić.

On je takođe otkrio i da nije ljubitelj psihijatrije, jer smatra da ona nema nikakvu korist.

‘’Nije sramota, ali lično nisam za to. Možda će se naljutiti oni koji se time bave, ali ja zaista ne verujem u psihijatre. Nekako je moja deviza da niko ne može da ti pomogne koliko sam sebi možeš da pomogneš. Čvrsto verujem da najveće probleme čovek može da reši sam sa sobom. Kako da ti pomogne neko drugi ako sam sebi ne možeš da pomogneš.’’, rekao je pevač za VIP Magazin.

Sa druge strane, Matić je priznao da podržava legalizaciu prostituacije.

‘’Legalizaciju prostitucije podržavam, evo iz kog razloga. Mi smo zemlja u kojoj se to radi u tolikoj meri kao da je legalna, a nije legalna’’ kratko je odgovorio Saša.

POSLEDNJE VESTI