Prati nas

Savet tarota za nedelju 27.2-4.3.2012.

Vesti

Savet tarota za nedelju 27.2-4.3.2012.

Ovan: Energija vam je nestabilna pa potražite društvo osobe u znaku Vage za savet. Uspeh vam predstoji tek krajem marta, kao i neki finansijski dobitak. Krajnje je vreme da donesete jednu odluku koja će vam doneti mir i stabilnost. Cena neće biti prevelika, vaša stabilnost zavisi od toga.

Bik: Karmički faktor vezan za osobu u znaku Strelca koji vam stoji na putu, a čije motive i želje ne znate. Nemogućnost da uđete u motive ove osobe, što rezultira potpunom promenom. Tarot savetuje potpunu organizovanost u narednih nekoliko dana, da se ne biste našli u vrlo neugodnom položaju.

Blizanci: Tarot vas upozorava na osobu u znaku Riba i probleme koje možete očekivati u vezi nje. Neiskrenost i uvažavanje sopstvenih interesa, a na vašu štetu će vam biti lekcija od koje se dugo nećete oporaviti. Osoba rođena u Ovnu je motiv zbog kojeg je ta osoba spremna na sve.

Rak: Neko rođen u Škorpiji vam donosi gomilu neugodnosti zbog nekih starih, neraščišćenih računa iz prošlosti. Koliko god se trudili da razumete ovu situaciju, nećete uspeti u tome. Radi se o preuzimanju odgovornosti na koju Škorpija nikada neće pristati. Rastužiće vas ova situacija, ali to je posledica vaše lakovernosti.

Lav: Tarot opominje da će vam uskoro biti potpuno jasna uloga osobe u Biku u vašem životu. Imali ste potpuno pogrešan stav o osobi rođenoj u Jarcu, koja vam je donosila mnogo dobrobiti, a vi ste je povredili. Zatražite oproštaj da ne biste sebi natovarili negativnu karmu koja vam se može odraziti na zdravlje.

Devica: Tek u junu ćete saznati koliko ste bili zaštićeni od stane osobe rođene u Raku i na koji način. Trenutni karmički faktor vam je vezan za osobe rođene u Ovnu, pa šta god da dođe iz tog znaka morate prihvatiti. Karmička lekcija vam je vezana za taj znak pa vodite računa da ne učinite pogrešan korak.

Vaga: Susret sa osobom rođenom u Devici će biti vaš ispit iz oblasti čovekoljublja. Vodite računa da pogrešno ne protumačite šta ta osoba zapravo želi od vas i ne budite zlopamtilo. Novi životni ciklus vezan za porodicu i osobu rođenu u Škorpiji vam je na pragu.

Škorpija: Emotivna iskušenja su tu, povedite računa da vas vaša afektivna stanja ne uvuku u vama dobro poznatu vulkansku reakciju, koja vam ovog puta može uticati i na zdravlje. Petak vam je kritičan što se tiče materijalnih pitanja.

Strelac: Uspećete da razrešite problem vezan za uplive okoline na vaš život. Tokom ove nedelje jedan poziv će vam razrešiti neku dilemu vezanu za osobu u znaku Blizanca. Period od izuzetnog značaja za vas, Tarot najavljuje velike pozitivne promene koje su vezane za inostranstvo.

Jarac: Bićete u prilici da razrešite neki dugogodišnji problem pa se potrudite da ne stvarate nova zaduženja na svom Karmičkom putu. Dobijate pomoć od osobe rođene u Ovnu na koju niste računali, radi se o starom prijatelju.

Vodolija: Trenutak u vremenu koji ne biste trebali da propustite. Tarot savetuje da zatražite savet od starije osobe rođene u Devici jer će vam to mnogo uticati na dalji pravac u životu. Potrudite se da pratite sve znakove pored puta i ne dozvolite da vas osoba rođena u Škopiji omete u vašim planovima.

Ribe: Naivno očekujete da osobe koje ste sreli preko posla budu podrška u ovom periodu. Probudite se, svoj brižljivo pripremljen plan u koji ste uključili mnogo ljudi u svojim mislima svedite na realne osnove, da se ne biste našli u problemu. Podrška od osobe rođene u Biku.

Savete tarota uradila Jasmina Aleksić-Papessa. Više o njenim uslugama možete pročitati ovde.

Loading...


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top