Prati nas

Srđan Predojević o spotovima Marine Visković: Troškove garderobe nisi imala

Extra

Srđan Predojević o spotovima Marine Visković: Troškove garderobe nisi imala

Muzikom se bavi već 10 godina, a karijeru je počela po beogradskim klubovima i splavovima. Gostujući u Jutru sa Jovanom i Srđanom, pevačica Marina Visković najavila promociju svog trećeg albuma Hiljadu lica koji bi trebalo da se pojavi krajem meseca.

Osvrnula se na početak karijere i na trud koji je morala da uloži da bi bila danas tu gde jeste, upoređujući to sve sa današnjim vremenom i muzičkom scenom.

Marina je otkrila da će prvi put organizovati i promociju albuma. Dodala je da je njen novi projekat predstavlja u različitim emocijama i estetici, i da je uz sebe imala hrabru ekipu koja razmišlja kao i ona.

“Želeli smo da uradimo nešto drugačije, i po reakciji publike vidim da su me prepoznali u ovim pesmama, jer su one zaista moj senzibilitet. To su malo ozbiljnije pesme i tekstovi. Nisam želela da po cenu svega idem za trendovima već da napravim pesme koje će trajati.”

Dok su gledali jedan od njenin novih spotova Srđan je šaljivo primetio: “Ima pojedinih scena gde nisi imala trošak za garderobu”, što je nasmejalo sve u studiju. (Svet)


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top