Search
Close this search box.

Aca Lukas napao Marinu Visković, tvrdi da duguje pare estradnom menadžeru

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Već danima traje estradni rat između Marine Visković i estradnog menadžer Saše Mirkovića, a njegov pulen Aca Lukas sada se uključio u priču.

Lukas smatra da je pevačica navodno napravila veliku grešku što nije ispoštovala ugovor koji je potpisala sa estradnim menadžerom, te da joj je Mirković učinio uslugu što ju je primio u svoju produkcijsku kuću.

Prepucavanje između Saše i Marine a šuška se i da je izazvalo podelu na estradi, te su jedni uz Marinu a drugi uz Sašu, očigledno je da je Lukas izabrao da stane uz svog menadžera, te je i tom prilikom oštro osudio Marinu.

Podsetimo, Mirković sve vreme tvrdi i da je Visković u vezi sa oženjenim generalom.

„Smatram da je Mirković u pravu jer sam svedok svih događaja, kada je taj čovek (general) dolazio i slao poruke da urgira za Marinu. Mi pevači imamo problem, mislimo da će nam istaknuti menadžeri postići poboljšanje karijere, da smo već velike zvezde, što nije tačno. Mnogo zavisi od nas.“ tvrdi Lukas.

„I onda, kada počnemo saradnju s takvim ljudima, potpisujemo ugovore, ali se zaboravlja jedna stvar. Pored toga što menadžer ima obavezu da od tebe napravi veliku zvezdu, što ti misliš u svojoj glavi, i pevači treba da preuzmu neke obaveze po tim ugovorima. Ako su potpisali ugovor, treba da rade s tim menadžerom, da imaju neku odgovornost“, poručio je Lukas.

On je dodao da je Marini najveća želja da snimi duet sa njim, te je zato i otpočela saradnju s Mirkovićem.

„Neću da ulazim u njeno prepucavanje na Instagramu, ali napadi su besmisleni, kao i to da joj je neko pretio. Letos je imala dosta posla, a nekoliko puta je i sa mnom išla na tezgu. Marina treba da shvati da je bila gost kod mene na koncertima, dva puta u Areni i jednom na Marakani, zahvaljujući Mirkoviću. Svaki put je on bio organizator i ja sam ga namolio da je pusti, na urgiranje prijatelja. To nije znala da iskoristi. Postoji i drugi problem. Očigledno je došla u „Hajp“ jureći Aca Lukasa da snime duet. To je neka njena fikcija. Nije joj bilo važno šta će, gde će, i kako će, samo da snimi duet sa mnom, misleći da je to vrhunac njene karijere, što opet nije tačno,“ izjavio je Lukas.

POSLEDNJE VESTI