Prati nas

Njena deca imaju sve što požele, ali ovo će im zabraniti!

Vesti

Njena deca imaju sve što požele, ali ovo će im zabraniti!

Victoria i Brooklyn: Pubertetske svađe (foto: wenn)

Victoria i Brooklyn: Pubertetske svađe (foto: wenn)

Izgleda je pubertet uveliko zakucao na vrata doma Beckhamovih! Brooklyn, 15-godišnji sin Victorie i Davida, je već počeo da pokazuje naznake bad boya, a mi se baš pitamo na koga je imao da se ugleda.

Iako je prvo oduševio roditelje željom da radi kao konobar kako bi naučio da vrednuje novac, na red su došle i drugačije želje.

Naime, Brooklyn ne odustaje od želje da mu roditelji dozvole da vozi motor. Pored njegovih godina, na listi minusa za ovu dozvolu slavne Posh Spice je i nedavni pad s motora njenog slavnog muža.

Kako slavna dizajnerka ne želi da odustane od svog stava po kome svojoj deci daje bezmalo neograničenu slobodu odlučivanja, ostaje joj samo da se nada da će se Brooklyn predomisliti.

Draga Victoria, ne znamo da li su tačne priče o tome da već godinama ideš na botoks ili su u pitanju samo dobre kreme za zatezanje lica, ali sigurni smo da će ti trebati dodatna nega protiv bora jer ćeš preživljavati pubertet još dugo, dugo, s obzirom da je Brookynov tek počeo, a na redu su Romeo, Cruz i Harper.


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Lalalalallala

    20. 10. 2014. at 19:06

    Da li stvarno mislite da nekoga interesuje da li ovaj mali zeli motor ili ne?

  2. Girl who lives for music and love

    21. 10. 2014. at 13:02

    “Kako slavna dizajnerka ne želi da odustane od svog stava po kome svojoj deci daje bezmalo neograničenu slobodu odlučivanja, ostaje joj samo da se nada da će se Brooklyn predomisliti.” Koji autoritet, ljudi. Ovo su osnove roditeljstva;)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top