Prati nas

Survivor: određen drugi finalista!

Vesti

Survivor: određen drugi finalista!

Nakon Toni Zena, određen je i drugi finalista Survivora. U pitanju je Andrej Maričić. Pročitajte u nastavku teksta šta se dešavalo u sinoćnoj epizodi.

Samo jedan dan deli robinzone od kraja borbi na Filipinima. Danas ćemo gledati poslednju igra posle koje će biti poznati finalisti. Veliko finale održaće se u sredu, 5. januara od 21.00 u studiju Prve srpske televizije.

Na Filipinima su svi uzbuđeni i teško kontrolišu tremu i adrenalinski naboj. Pred njima je najveća psihološka borba koju će preživeti samo najjači. Iako joj je drago zbog Tonijevog plasmana, Goca bi ipak više volela da je u finale ušla Katarina. Kaže, em je žena, em je zaslužila! Manekenka smatra da nije klasična srpska žena koja će pobedu prepustiti muškarcu i da će se boriti do kraja kao lavica. Jelena se više uzda u faktor sreće dok se Marko najteže bori sa tremom.

Na drugu borbu su došli već isrpljeni i sa teškom upalom mišića od prethodnog boja. Na proveri su ponovo bili koncentracija, balans i izdržljivost. Takmičar koji najduže ostane da stoji na dva stubića iznad vode oslonjen jednom rukom na totem, pridružiće se Toniju. Ovaj nezgodan položaj tela, najviše muke zadaje Goci, jer je najniža, pa pevačica ubrzo odustaje. Bolje ne prolazi ni Jelena, a u igri ostaju Andrej, Marko i Kaća koja se junački bori.

Nakon 30 minuta, manekenka „diže ruke“. Zbog ukočenosti i utrnuća ne može da se pomeri pa joj Goca i Jelena pritrčavaju u pomoć. Posle neverovatnih sat vremena stajanja u jednom položaju na tropskom suncu, bez mogućnosti da se pomere jedan milimetar, muškarci završavaju dvoboj. Zbog pomeranja ruke, Marko je diskvalifikovan. Toliko se iscrpeo da nije imao snage da ostane na stubićima, već pada u vodu. Vidno besan i razočaran, odbija da mu Katarina pomogne pri ustajanju. Andrej veruje da je zasluženo stigao do finala i kaže: „Svako ko dođe u Survivor mora da veruje da će stići do samog kraja“!

Za to vreme Toni je poput pustinjaka uživao na ostrvu. Šetao se i kupao go iako se zbog gladi i dalje oseća veoma loše.

Nikom od takmičara nije bilo lako posle druge finalne igre. Emocije su pomešane. Već strahuju od nove borbe koja predstavlja poslednju šansu za ulazak u finale. Katarina izjavljuje da joj je drago što je baš Andrej pobedio u ovoj borbi i da bi 50000 evra njemu rešilo mnoge probleme. Sigurna je da bi voditelj kupio stan i ubrzo se oženio Marijom, pa je zbog toga posebno srećna što je ušao u finale. Vidno uznemiren zbog poraza, Marko samuje u vodi. Kaže da nije iskoristio šansu u borbi protiv muškaraca, a da su devojke svojom viteškom borbom zaslužile da bar jedna od njih ode u finale. Goca je sigurna u sebe i u polu šali glasno razmišlja da li je pametno što žene nisu odmah izbacile sve muškarce.

Devojke već pričaju i o obavezama koje ih čekaju kod kuće. Mrkićeva će se baciti na traženje pesme za novi singl, a Goca ima dogovorene koncerte. Iako će nastaviti šetnju po modnoj pisti, Katarina ima osećaj da će se posle Survivora oprobati kao voditeljka. Koliko god da se raduju zbog povratka kući, svima je žao što uskoro odlaze sa Filipina jer kako kažu, ovo je neprocenjivo iskustvo za sve.7 komentara

7 Comments

 1. Sarah

  30/12/2010 at 1:20 pm

  Bravo Andrej!

 2. Ivona

  30/12/2010 at 1:30 pm

  Cestitam, nadam se da ce i Katarina uci u finale, najbolja je od zenskih takmicara, borbena, uporna, svaka cast!

 3. Nenche

  30/12/2010 at 6:04 pm

  Brawo Andrej… :) Brawo Toni … :)
  Ako gledamo da zena treba uci u finale onda to treba da bude Katarina jer su Goca i Jelena ubedljivo najslabije…. Ja wolim Gocu , ali realno je pomocu saweza dosla do ujedinjenja…

 4. alehandra

  30/12/2010 at 6:12 pm

  svaka cast.nadam se da ce goca pobediti.i krajnje je vreme da u sbiji pobedi srbin a ne neki tamo makedonac,crnocorac,navijam za andreja i gocu.i nadam se da katarina nece pobediti jer su ona i jelena dotle stigle zahvaljujuci goci.ionako se samo pokazalo da je ona najmanje vip medju njima!!!!!!

 5. lee

  30/12/2010 at 7:05 pm

  BRAVO Andrej, bravo Toni! jos samo Katarina fali. Ovaj Marko je do bola patetican, nezna da gubi a vec je jednom ispao. Goca, po obicaju najveci licemer i odvratan lik

 6. andjela

  31/12/2010 at 8:26 am

  bravo andrej,bravo toni i svaka cast i vi ste to zasluzili naj vise

 7. goca je najjj

  31/12/2010 at 9:54 pm

  alehandra slazem se

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top