Survivor: Pala prosidba!

Objavljeno: 18.04. 22:28

Milan je u potrazi za tajnim imunitetom. Svim silama se trudi da ostane smiren, a rešavanje prve zagonetke uliva mu veliko samopouzdanje. Lako prolazi sve naredne prepreke i stiže do kraja, što ga veoma raduje.

Na Ostrvu odbačenih očekuju onoga koji je otišao po imunitet. Licitiraju ko bi to mogao biti: Mia kaže da ne bi volela da su poslali Maju Lenu, Radovan tipuje na Sebastiana, Jelena ima nekoliko opcija… Stanija se pak bavi Žaretovim ponašanjem i smatra da je makedonskom voditelju teško palo izbacivanje iz plemena, ali da se trudi da to sakrije.

Milan posle uspešne portage dolazi kod odbačenih odlično raspoložen. Teatralno ulazi u kamp, zagrljaji i poljupci pršte na sve strane. Kaže da je jedva čekao da vidi Žareta jer mu mnogo nedostaje, a toplo ga dočekuje čak i Stanija, koja mu brže bolje priznaje da je ona krivac za njegove glasove na plemenskom savetu. Pred svima vešto glumi da nije pronašao tajni imunitet, Radovan mu je odmah poverovao, a Milan tek na pecanju svom prijatelju Žaretu otkriva pravu istinu.

U Matambu su srećni zbog prethodne pobede, a najviše Ognjen. Svi se raduju drugačijem ručku od pirinča.

“Kajganiću, ‘ajde kajganu da napraviš”, zove ga Nikola, a Ogi rado preuzima ulogu kuvara, vrlo samouvereno, lomi jaja jednom rukom.

“Sad se Kajganići ponose sa mnom”, kaže rukometaš.

Vlada želi malo dublje da zađe u prašumu, a društvo na toj ekspediciji mu je Martina, koja u šali komentariše da idu na ljubavni sastanak. Dok namešta gornji deo kupaćeg, Martina dodaje: „Moraću se labavo obući tako da sve bude jednostavnije“.

 

Ova rečenica stvara romantični film u Avinoj glavi, a dok se glasno pita gde li to njih dvoje idu, Neven zabrinuto odgovara: „Bolje razmišljaj hoće li se živi vratiti!“ Srećom, oboje se zdravi vraćaju u kamp i sa sobom donose dva busena zelenih banana. Romantičnu šetnju sa Vladom pevačica opisuje rečima:

“Oboje oznojeni, sa sekirama i mačetama, smrdimo u sred Kostarike, a on mi bere verovatno najotrovniji cvet”, dok Vlada njihovu šetnju naziva predbračnom. “Mi ćemo verovatno da se uzmemo posle svega ovoga, jer smo se zavoleli u džungli, pa sam je u vodi zaprosio.”

To znači da je ovo Vladi već druga prosidba u Kostariki. Šta li tek radi u civilizacijskim uslovima?!

Boruki se pridružuje i Milan, koji brže bolje svojim saplemenicima prodaje priču o tome kako nije uspeo da pronađe tajni imunitet. Njih čeka nova mala borba u kojoj treba pokazati znanje o Kostariki. Ko prvi tačno odgovori na devet pitanja, osvaja dupli ili crni glas, a zavidno znanje o zemlji u kojoj borave, pokazuju Marko i Ava. Iako izjednačeni do poslednjeg trenutka, pobedu ipak odnosi Marko koji će se na plemenskom savetu pojaviti sa ogrlicom – dupli glas.


Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

7 komentara

 1. d_aca92@hotmail.com'

  daca

  :) jesss

  Thumb up 20 Thumb down 2

 2. zija96@gmail.com'

  zijab

  Al tacno sam sinoc znala da ce Milan osvojiti imunitet.Tj.da ga pronadje. Nekako…Tako mi deluje…Snalazljivo… Sinocna epizoda mi je bas prijala..Skroz kul :)

  Thumb up 17 Thumb down 2

 3. muniba16@hotmail.com'

  moon

  svaka cast Milanu … bas me zivo zanima ko ce da ispadne , pogotovo sad kad je Ava poglavica …

  Thumb up 13 Thumb down 0

 4. jovanalipovcic@gmail.com'

  Jovana :)

  Vlada mi je lepši :)

  Thumb up 5 Thumb down 1

 5. milosandric18@yahoo.com'

  Maja

  Vlada ^^ je savrsennnnn :D

  Thumb up 3 Thumb down 0

 6. lexsa94@hotmail.com'

  alexz

  Vlada i Martina su mnogo slatkii <3

  Thumb up 2 Thumb down 2

 7. branka5@mail.com'

  loodacha

  “Oboje oznojeni, sa sekirama i mačetama, smrdimo u sred Kostarike, a on mi bere verovatno najotrovniji cvet”, dok Vlada njihovu šetnju naziva predbračnom. “Mi ćemo verovatno da se uzmemo posle svega ovoga, jer smo se zavoleli u džungli, pa sam je u vodi zaprosio.” Jao,jao,bas su slatki :))

  Thumb up 0 Thumb down 0

severina2
Hot or not

Severinu žestoko iskritikovali zbor izbora haljine za crveni tepih

Severina Kojić pojavila se sinoć na jednom svečanom događaju u Zagrebu u haljini koja je izazvala mnogo komentara.