Prati nas

Survivor: Pala prosidba!

Survivor: Pala prosidba!

Milan je u potrazi za tajnim imunitetom. Svim silama se trudi da ostane smiren, a rešavanje prve zagonetke uliva mu veliko samopouzdanje. Lako prolazi sve naredne prepreke i stiže do kraja, što ga veoma raduje.

Na Ostrvu odbačenih očekuju onoga koji je otišao po imunitet. Licitiraju ko bi to mogao biti: Mia kaže da ne bi volela da su poslali Maju Lenu, Radovan tipuje na Sebastiana, Jelena ima nekoliko opcija… Stanija se pak bavi Žaretovim ponašanjem i smatra da je makedonskom voditelju teško palo izbacivanje iz plemena, ali da se trudi da to sakrije.

Milan posle uspešne portage dolazi kod odbačenih odlično raspoložen. Teatralno ulazi u kamp, zagrljaji i poljupci pršte na sve strane. Kaže da je jedva čekao da vidi Žareta jer mu mnogo nedostaje, a toplo ga dočekuje čak i Stanija, koja mu brže bolje priznaje da je ona krivac za njegove glasove na plemenskom savetu. Pred svima vešto glumi da nije pronašao tajni imunitet, Radovan mu je odmah poverovao, a Milan tek na pecanju svom prijatelju Žaretu otkriva pravu istinu.

U Matambu su srećni zbog prethodne pobede, a najviše Ognjen. Svi se raduju drugačijem ručku od pirinča.

“Kajganiću, ‘ajde kajganu da napraviš”, zove ga Nikola, a Ogi rado preuzima ulogu kuvara, vrlo samouvereno, lomi jaja jednom rukom.

“Sad se Kajganići ponose sa mnom”, kaže rukometaš.

Vlada želi malo dublje da zađe u prašumu, a društvo na toj ekspediciji mu je Martina, koja u šali komentariše da idu na ljubavni sastanak. Dok namešta gornji deo kupaćeg, Martina dodaje: „Moraću se labavo obući tako da sve bude jednostavnije“.

 

Ova rečenica stvara romantični film u Avinoj glavi, a dok se glasno pita gde li to njih dvoje idu, Neven zabrinuto odgovara: „Bolje razmišljaj hoće li se živi vratiti!“ Srećom, oboje se zdravi vraćaju u kamp i sa sobom donose dva busena zelenih banana. Romantičnu šetnju sa Vladom pevačica opisuje rečima:

“Oboje oznojeni, sa sekirama i mačetama, smrdimo u sred Kostarike, a on mi bere verovatno najotrovniji cvet”, dok Vlada njihovu šetnju naziva predbračnom. “Mi ćemo verovatno da se uzmemo posle svega ovoga, jer smo se zavoleli u džungli, pa sam je u vodi zaprosio.”

To znači da je ovo Vladi već druga prosidba u Kostariki. Šta li tek radi u civilizacijskim uslovima?!

Boruki se pridružuje i Milan, koji brže bolje svojim saplemenicima prodaje priču o tome kako nije uspeo da pronađe tajni imunitet. Njih čeka nova mala borba u kojoj treba pokazati znanje o Kostariki. Ko prvi tačno odgovori na devet pitanja, osvaja dupli ili crni glas, a zavidno znanje o zemlji u kojoj borave, pokazuju Marko i Ava. Iako izjednačeni do poslednjeg trenutka, pobedu ipak odnosi Marko koji će se na plemenskom savetu pojaviti sa ogrlicom – dupli glas.7 komentara

7 Comments

 1. daca

  18/04/2012 at 11:04 pm

  :) jesss

 2. zijab

  19/04/2012 at 10:23 am

  Al tacno sam sinoc znala da ce Milan osvojiti imunitet.Tj.da ga pronadje. Nekako…Tako mi deluje…Snalazljivo… Sinocna epizoda mi je bas prijala..Skroz kul :)

 3. moon

  19/04/2012 at 12:19 pm

  svaka cast Milanu … bas me zivo zanima ko ce da ispadne , pogotovo sad kad je Ava poglavica …

 4. Jovana :)

  19/04/2012 at 1:12 pm

  Vlada mi je lepši :)

 5. Maja

  19/04/2012 at 7:34 pm

  Vlada ^^ je savrsennnnn :D

 6. alexz

  19/04/2012 at 7:36 pm

  Vlada i Martina su mnogo slatkii <3

 7. loodacha

  01/05/2012 at 12:12 am

  “Oboje oznojeni, sa sekirama i mačetama, smrdimo u sred Kostarike, a on mi bere verovatno najotrovniji cvet”, dok Vlada njihovu šetnju naziva predbračnom. “Mi ćemo verovatno da se uzmemo posle svega ovoga, jer smo se zavoleli u džungli, pa sam je u vodi zaprosio.” Jao,jao,bas su slatki :))

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top