in

Sajsi MC i Sindi oštro kritikovale modne kombinacije poznatih zvezda

(foto: Screenshot)
(foto: Screenshot)

Sajsi MC i Ivana Stamenković Sindi su za novu epizodu Exluziva komentarisale odevne kombinacije poznatih zvezda na estradi. Njih dve nisu imale dlake na jeziku dok su pričale o Martini Vrbos, Dari Bubamari, Katarini Grujić, Severini i Jeleni Karleuši.

martina vrbos

„Njoj je bolje pristajala plava kosa. Ova haljina i može da prođe, možda je samo trebalo dole da obuče nešto dublje da joj ne dođe stomak do izražaja, već samo noge da su joj ostale gole. A ovo drugo mi izgleda kao neka parodija“, rekla je Sindi za Martinu, dok je gledala fotografije sa njenog nastupa na Kopaoniku.

(foto: Facebook)
(foto: Facebook)

Snimak Dare Bubamare ih je zbunio jer su na početku mislile da je u pitanju još jedna imitacija Jelene Karleuše, te nisu iskomentarisali njen odabir stajlinga koji će nositi u spotu za svoju novu pesmu – Hodajuća nevolja.

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

„To po meni treba da rade žene koje su prešle 40-tu godinu, koje žele da se zategnu, doteraju, da izgledaju mlađe. A devojke do 25 godine nemaju potrebe da trpaju silikone. Velike grudi su se smatrale broj 3, a sada su to male grudi. Sada trpaju šestice, sedmice koje nijedna svetska manekenka niti pevačica nije stavila… niti tolike grudi, niti tolika usta niti tolike obraze“, rekla je Sindi, kada je videla Katarinu u crnoj dekoltiranoj haljini.

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

„Severinu obožavam. I ja ne mogu ništa o njoj… Sve najbolje. Meni je ovo super. I za nastup je fantastično. Ja volim te dugačke haljine“, prokomentarisala je Sajsi, iako su se obe složile da je najbolju kombinaciju ove nedelje imala Jelena Karleuša.

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

„Ovo je za nastup fantastično. I šminka joj je super. Na bini ne moraš ništa da radiš, već samo da se pojaviš ovako, samo da zamahneš svim tim i to peva za tebe“, smatra Sajsi.

„To bi trebalo devojčicama da kažemo, da je za scenu sve dozvoljeno, ali takve nemojte ići u grad“, poručila je Sindi.

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)