Search
Close this search box.

Obline su in: “Imam 92 kilograma i armiju obožavalaca!”

Da obline nikad neće izaći iz mode potvrđuje ova atraktivna Amerikanka koja je ostvarila svoj san i našla se na naslovnim stranama mnogih časopisa uprkos činjenici da ima 92 kilograma.
Candice Huffin je uspela da ostvari svoj najveći san, a to je da postane model. Ona u svojoj 35. godini jede šta god poželi, a njeno lice krasi naslovne strane svih novina. „Otkad znam za sebe, želela sam da postanem model. Moje telo možda nije savršeno, ali ja sam uvek volela svoje obline. Na ovaj način sam potvrdila sebi da ih i drugi vole. Mnogi su me ubeđivali da nikada neću postati model, ali ja ih nisam slušala,“ počela je ispovest. „Uporno i tvrdoglavo sam išla ka svom cilju i pogledajte gde sam danas! Ja sam uspešna, slavna i poznata, a najbitnije je da sam srećna. Volite sebe i verujte da možete da ostvarite svoje snove u bilo kojim godinama“, tvrdi Candice. Candice reklamira mnoge poznate brendove, već nekoliko godina krasi modne piste,a do sad se našla na naslovnicama prestižnih časopisa poput Elle i Vogue. Ova fenomenalna devojka je visoka 180 cm i ima 92 kilograma. Ona ističe da se ponosi svojim oblinama i da uživa u hrani i piću.
Foto: Instagram
Ponosna je na sebe jer je ostvarila svoj san, ali i zbog toga što smatra da mnogima može poslužiti kao inspiracija. Candice smatra da ukoliko nešto dovoljno želite i čvrstim koracima idete ka tome, uspećete. „Vi ste tvorac sopstvene sreće“, tvrdi ona.

POSLEDNJE VESTI