Muzički striming servis Spotify konačno stigao u Srbiju

Svetski muzički striming servis Spotify od danas je dostupan i u našoj regiji.
Kako su javili mediji, sem u Srbiji, servis je sada dostupan i u Rusiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji i Albaniji.

Kako se koristi Spotify?

Spotify je jednostavan za korišćenje: sve što treba da uradiš jeste da napraviš nalog na sajtu i nakon toga uživaš u preko 50 miliona pesama omiljenih izvođača. Spotify možeš da preuzmeš na Apple i Android uređaje, a možeš da slušaš i preko kompjutera. Što je najbolje, na telefonu muziku možeš da slušaš čak i kada izađeš iz aplikacije!

Da li je Spotify besplatan?

Osnovna verzija Spotifyja je besplatna. To znači da možeš da slušaš neograničeno muzike, ali imaš nekoliko ograničenja. Nećeš moći da preuzimaš pesme na telefon, a u sat vremena možeš da preskočiš samo šest pesama. Ukoliko želiš da postaneš premijum korisnik, za to treba da platiš 4,99 eura mesečno. Ako ti i BFF želite da imate dva naloga po jednoj ceni, za 6,49 eura možeš da registruješ Premium Duo paket. Za 7,99 eura možeš da kupiš Porodični – Spotify Premium Family paket, koji omogućava da 6 članova porodice (ili 6 ljudi koji žive na istoj adresi) nezavisno slušaju muziku.

Šta mogu da slušam ako imam Spotify?

Spotify ima preko 50 miliona pesama. Čekaju te omiljeni izvođači sa svetske scene: Ariana Grande, Harry Styles, Billie Eilish, BTS, BLACKPINK… ali i najbolji domaći izvođači – svi su tu, na jednom mestu.

POSLEDNJE VESTI