Search
Close this search box.

Brega i Severina dve godine bili u tajnoj vezi? Nije joj oprostio 50 hiljada evra

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Za tajne veze javnih ličnosti sazna se kad-tad. Neke ljubavi su otišle u istoriju, a to je slučaj i sa Goranom Bregovićem i Severinom Vučković. Njih dvoje su, prema saznanjima Kurira, bili bliski od 2006. do 2008. godine, kada joj je čuveni kompozitor radio album „Zdravo, Marijo“, s kojim je doživela veliki uspeh.

„Malo ko zna da su njih dvoje tada bili u tajnoj vezi. Severina je bila opčinjen Bregovićem. Generalno, ona voli umetnike koji stvaraju muziku. Znate zašto, zato što zna da ako joj napravi hit, ona je glavna. Tada se nije odvajala od Brege. Bili su non-stop zajedno. Hteli – ne hteli, emocija se rodila. Jeste da su oni pre svega prijatelji i saradnici, ali zajednički rad na albumu ih je zbližio toliko da su prešli granicu. Pa ko bio odoleo gospođi Vučković?“, kaže sagovornik dobro upućen u život i rad i Gorana i Severine.

Prema njegovim rečima, Severina jeste dugovala Bregi novac, oko 50.000 evra, kao što je Kurir već pisao, ali je išla na tu kartu da će dug biti otpisan iz dva razloga: zato što su bili u vezi, ali i zbog činjenice da je Bregović odlično zaradio od autorskih prava s tim pesmama.

„Nisu oni dobro precizirali taj poslovni i privatni odnos. Seve je bila sigurna da je to regulisano jer su u prisnom odnosu i da novac ne treba da bude primaran. Međutim, Bregović nije gledao na taj način. Ljubav i emocija su jedno, a poslovna saradnja nešto drugo. Taj album je prošao fantastično, bio je sve hit do hita, pa je smatrala da ne treba ni da mu plaća jer je Brega već dovoljno zaradio od autorskih prava“, kaže izvor.

Bregović je jednom prilikom odgovarao na pitanja novinara kad je pevačica otkrila da se zabavlja sa Igorom Kojićem. Tada je dao interesantan odgovor na pitanje da prokomentariše njenu novu ljubav.

„Pretpostavljam da je Severina uvek znala dobro da izabere čim nije odabrala mene“, rekao je kroz osmeh, ali poznata je ona stara poslovica da u šali ima pola istine.

Inače, Bregović je Severini napravio i pesmu „Štikla“, kojom je 2006. predstavljala Hrvatsku na Pesmi Evrovizije.

Goran Bregović je inače sve vreme u braku, a Severina je bila u braku sa biznismenom Milanom Popovićem, a kasnije i u vezi sa Igorem Kojićem.

POSLEDNJE VESTI