Search
Close this search box.

Severina u Beogradu uhvaćena u zagrljaju producenta! (FOTO)

Otkada se pojavila na javnoj sceni život Sverine Vučković liči na špansku seriju. Od veze sa poprilično starijim Srećkom Vargekom, preko eksplicitnog snimka sa oženjenim Milanom Lučićem i burne vanbračne zajednice sa Milanom Popovićem, do braka sa petanest godina mlađim Igorom Kojićem.
I kada se činilo da se bura u pevačicinom životu smirila, jer je ponovo dobila starateljstvo nad sinom, vratila se poslu, a ljubav ostavila po strani, ona je rešila da njen ljubavni život ponovo dođe u centar medijskih zbivanja. Naime, lepa Splićanka uhvaćena je u prisnom zagrljaju producenta Filipa Miletića, a već neko vreme se šuška da su njih dvoje u emotivnoj vezi.
Iako je pevačica porekla da je u ljubavi sa Matejićem, priznala je da on zauzima posebno mesto u njenom srcu, ali samo kao prijatelj. „Jednostavno već dugo ne čitam novine, nego mi jave prijatelji šta pišu i onda, kad smo videli naslov „Kako dalje“, onda smo se smejali jer, ono, završili smo ploču i sad ćemo, kao, raskinuti… Međutim, naša saradnja traje 10 godina, verovatno je moj razvod to pokrenuo, ali je toliko pogrešno plasirano. Uopšte me više ne pitaju ni je li to istina ili nije, ali bolje da pišu o tome nego o nekim teškim stvarima o kojima se pisalo,“ rekla je ranije pevačica. A, da li su njihovi poljupci prijateljski prosudite sami. Pevačica se po dolasku u Beograd, osim sa Filipom, srela i sa Goranom Bregovićem, koga je posetila u njegovom stanu, a koji joj je dugogodišnji prijatelj i saradnik. Međutim, sa jednim čovekom se nije ni čula ni videla, iako je to bilo za očekivati. Naime, govorilo se da je Seve ostala u odličnim odnosima sa bivšim mužem Igorom i porodicom Kojić, no, ona im se ovaj put nije ni javila.

POSLEDNJE VESTI