Search
Close this search box.

Severina kriva! Pevačica osuđena zbog vređanja socijalnih radnika

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Severina kriva! Pevačica je na sudu u Zagrebu proglašena krivom i kažnjena za prekršaj iz čl.17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Reč je o vređanju socijalnih radnika.

Kako se nezvanično saznaje, Severina je u svoju odbranu negirala krivicu i ima pravo žalbe. U čl. 17, prema kojem je Severina kažnjena, glasi:

– Ko omalovažava ili vređa državne organe ili službena lica u vršenju ili u vezi sa vršenjem dužnosti ili zakonitih naloga, kazniće se za prekršaj novčanom kaznom od 20,00 do 100,00 evra ili zatvorom do do 30 dana.

Severina kriva jer je vređala socijalne radnike

Prema optužnici, Severina je prošle godine na Dan zaljubljenih vređala socijalnog radnika Centra za socijalni rad Maksimir. Centar za socijalnu skrb podnio je prijavu zbog narušavanja javnog reda i mira Policijskoj upravi zagrebačkoj zbog vrijeđanja i omalovažavanja službene osobe.

Pevačica je, kako se navodi u pritužbi, pozvala Centar za socijalni rad i „verbalno i agresivno se ponašala prema socijalnoj radnici u slučaju“. Prema svedočenju socijalne radnice, Severina u razgovoru sa njom nije birala reči.

Pevačica je pitala socijalnog radnika „sa kojim pravom da pošalje drugog socijalnog radnika na njenu adresu da poseti majku”. Socijalna radnica je u prijavi navela da je pokušala da joj objasni da Centar mora da postupi po svakoj prijavi sumnje na nasilje koju im dostavi član njene porodice.

Socijalna radnica je na sudu izjavila šta joj je Severina rekla.

Ipak, ne zanima je šta ima da se kaže, već nastavlja: ​​Da li je… majka svima vama, ovo je…, ja sam već devet godina i sad je dosta,“ društveni rekao je radnik.

Severina je navodno vređala socijalnu radnicu nakon što se u njenu svađu sa sestrom Marijanom, koja živi u Beogradu, umešao Centar za socijalni rad. Odluka da je Severina kriva saopštena je danas.

POSLEDNJE VESTI