Severina Igora naterala u strašan greh, sad obilazi manastire i kaje se!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pre nekoliko godina pisalo se da je Igor Kojić, sin Dragana Kojića Kebe, zbog Severine promenio veru i iz pravoslavlja prešao u katoličanstvo.

Ta vest je kao bomba odjeknula u srpskim medijima, a Kojić je naišao na osude javnosti.

Čak su mu u tom periodu i mnogi prijatelji okrenuli leđa, tvrdeći da se Igor od velikog Srbina, zbog žene preobrazio u Hrvata. Neki mediji su pisali i da se Kojić nalazio u Međugorju dok su Hrvati slavili godišnjicu Oluje.

Igor je bio pravi pravoslavac, nikome nije jasno šta mu je Severina uradila, čime ga je to začarala,“ rekao je tada za Informer Igorov blizak prijatelj.

Severina Igora naterala u strašan greh, sad obilazi manastire i kaje se!

„Uvek se trudio da prema srpskim običajima hrišćanske praznike provede sa porodicom. Prošle godine je proslavio Božić sa čika Draganom i teta Oljom. Položajnik im je bio sin Lepe Brene Stefan. Uvek je isticao da mu je samo brak pred Bogom važan i jedva je čekao da se oženi u crkvi. Kada nam je rekao da će oženiti Severinu, planirao je da to uradi u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog, koja je odmah tu pored njegove kuće. Ali je ona odbila da promeni veru. Nije mi jasno zašto je on popustio,“ govorio je tada Igorov prijatelj.

Međutim, čine se da se Igor sada pokajao zbog onoga što je uradio, pa sada, pošto se razveo od Severine, okajava grehe, obilazeći srpske crkve i manastire.

Igor se povukao iz javnosti, ne možemo ga videti na javnim dešavanjima, ali vreme provodi sa prijateljima- bilo u manastrima, bilo u beogradskim restoranima, o čemu svedoče i njegove objave na Instagramu.

POSLEDNJE VESTI