Search
Close this search box.

Severina se oglasila nakon presude: Nikoga nisam vređala

Severina Vučković na zagrebačkom sudu nepravosnažno je proglašena krivom zbog slučaja vređanja socijalne radnice.

Kako navodi PR tim pevačice, ona će izneti žalbu povodom ove odluke.

„Severina nije vređala, nego je protestovala zbog nezakonitog postupanja Centra i najavila da će ih prijaviti i javno obznaniti njihovo nezakonito postupanje. Severina će se svakako žaliti na ovu odluku“, navodi PR tim i, između ostalog, dodaje informaciju da se Severina brine i o ćerki njene sestre.

„U konkretnom slučaju, bila je reč o razgovoru sa socijalnom radnicom nakon što je Severina obaveštena da će joj ona doći u nadzor da proveri uslove u kojima živi njena mama, premda joj je pre toga ista socijalna radnica tvrdila da će tu prijavu njene sestre zanemariti jer su njenu majku videli u njenom domu i videli da je žena dobro i da se o njoj vodi briga,“ navodi se u saopštenju koje se nastavlja:

Međutim, zbog pritiska bivšeg finansijski moćnog partnera, o čemu postoje pisani dokazi, Centar je ipak odlučio da dođe u prostore gde živi Severinina mama što je bilo ponižavajuće za 86-godišnjakinju o kojoj brine Severina. Nadzor je, naravno, utvrdio da Severina brine o majci, kao što i od rođenja brine na najbolji mogući način i o svom detetu.“

„Uzgred, Severinina sestra uopšte nije pre toga videla njihovu majku godinama, a Severina pored brige o majci i detetu, vodi brigu i o sestrinoj ćerki od njene 19. godine“, kažu iz pevačicinog PR tima.

POSLEDNJE VESTI