Prati nas

Takmičarka Beovizije u vezi sa Mirzom Selimovićem?

Extra

Takmičarka Beovizije u vezi sa Mirzom Selimovićem?

Mlada pop pevačica Dunja Vujadinović koja će se ove godine predstaviti publici na muzičkom takmičenju Beovizija gde će se boriti za prvo mesto i odlazak na 64. Pesmu Evrovizije, iznenadila je fanove na Instagramu jednom objavom.

Naime, atraktivna brineta postavila je fotografiju sa kolegom Mirzom Selimovićem, uz komentar: Kako se, po vašem mišljenju slažu ova dva glasa?

S obzirom na to da Dunja do sada nije pričala o tome da planira duet sa kolegama, te da se bavi pripremama za Beoviziju, mnogi su posumnjali da medju njima ima nešto više od poslovne saradnje, a da je Dunjino pitanje zapravo bila provokacija.

No, Vujadinovićeva nije želela da odgovara na pitanja fanova koje je zanimalo da li su Mirza i ona u vezi, već ih je samo obrisala. S obzirom na to da je Selimović u dugoj vezi, Dunja verovatno nije očekivala takve spekulacije i pitanja pratilaca, te ih je zbog toga i uklonila ispod zajedničke fotografije.

Zanimljivo je da će se Dunja Vujadinović ove godine predstaviti publici na Beoviziji pesmom koja nosi naziv Sedam, a kako je nedavno ispričala za domaće medije, ona očekuje dobar plasman.

“Imam velika očekivanja od “Beovizije”. Pesma je radjena po svetskim standardima i verujem da će publika biti oduševljena. Numera Sedam je pravi pop hit koji će se slušati i nakon takmičenja,” izjavila je Dunja.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top