in

Dunja pokidala Cecin hit, pevačica oduševljena!

Mlada pop pevačica Dunja Vujadinović koja je važi za jedan najbolji prateći vokal u Srbiji, povremeno nastupa u emisiji Nikad nije kasno, gde pruža vokalnu podršku kandidatima koji se takmiče u ovom šou programu.

Na iznenađenje gledalaca, Žika Jakšić tokom emisije koja se emitovala u nedelju veče, pozvao je Dunju da mu se pridruži na bini. S obzirom na to da je u žiriju bila folk zvezda Svetlana Ražnatović, sa kojom je Dunja nastupala dve godine, Žika je zamolio Vujadinovićevu da njemu za ljubav otpeva veliki Cecin hit Pustite me da ga vidim.

Dunja to sa zadovoljstvom prihvatila i oduševila kako Cecu, tako i publiku u studiju koja je nagradila gromoglasnim aplauzom.

Kada je završila nastup, Žika Jakšić joj se pridružio na sceni i pitao Cecu da li može da prođe to kako je Dunja otpevala njenu pesmu, da bi Ceca sa osmehom rekla:

“E moj Žiko, Dunja je odavno prošla i to bez problema,” rekla je folk pevačica koja je nagradila Dunju aplauzom.

Zanimljivo je da će se Vujadinovićeva ove godine pojaviti na Beoviziji gde će otpevati pesmu koja nosi naziv Sedam, a pre nekoliko dana ona je izjavila da je njena numera rađena po svetskim standardima, te da se nada uspehu.

Pogledajte nastup i Cecinu reakciju u nastavku: