Prati nas

Taylor Swift zaradila 202 miliona dolara nakon 29 koncerata

Extra

Taylor Swift zaradila 202 miliona dolara nakon 29 koncerata

Taylor Swift već nekoliko godina drži rekord kada je u pitanju turneja ženskih izvođača sa najvećom zaradom u Sjedinjenim američkim država, a bilo je očekivao da rekord nadmaši na samom početku nove turneje.

Pevačica, koja u okviru Reputation turneje nastupa po stadionima širom sveta sa specijalnim gošćama Charli XCX Camilom Cabello, do sada je inkasirala 202 miliona dolara – a tek je održala 29 koncerata.

Ovim je srušila sopstveni rekord sa turneje 1989, koja joj je donela ukupno 199 miliona dolara, ali nakon održana 63 koncerta.

Tajna ovog uspeha su verovatno preskupe karte, što očigledno nije bila prepreka za fanove, jer im je spektakl bio zagarantovan, ali i mnoštvo detalja sa likom popularne pevačice.

Ipak, jedan rekord Swiftova nije uspela da održi, a to je onaj najpraćenije pevačice na YouTubu, gde ju je pretekla Katy Perry. Ona je uspela da pređe njen rekord pa tako sada ima preko 30,764 miliona subskrajbera na kanalu. Ona je jedina pevačica koja je uspela da dođe do te cifre, što je čini i najpraćenijom na platformi.Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top