Pevačice su dugo bile u sukobu: Sada je jedna drugoj poslala POKLON posle porođaja

Taylor Swift Katy Perry toliko su dugo bile u sukobu da nam svaki pomen njihovog prijateljstva natera osmeh na lice.
Perry i glumac Orlando Bloom dobili su ćerku Daisy pre 3 nedelje, a iz brda poklona, pevačica je rešila da izdvoji jedan – baš onaj koji je dobila od Taylor. Swift je rešila da bebi pošalje ćebence, na kome je sama izvezla cvet i ispisala „Beba Bloom“.
Foto: Instagram
„Gospođica Daisy Dove obožava ručno izvezeno ćebence koje je dobila od gospođice Taylor Swift,“ napisala je Katy oduševljeno na Instagramu. „Nadam se da će ga nositi sa sobom godinama, sve dok ne postane kao maramica koju će držati u džepu kao tinejdžerka,“ dodala je.
Foto: Instagram
Iako nisu najbliže prijateljice, u jednom od intervju Katy Perry je ispričala da je vrlo slična Taylor. „Nismo preterano bliske zbog toga što smo jako zauzete, ali često se dopisujemo porukama,“ otkrila je ona. Katy je pohvalila i Taylorin dokumentarac, Miss Americana. „Bila sam impresionirana jer je pokazala koliko je ranjiva. Radujem se što je svetu pokazala da stvari nisu uvek savršene, da ne moraju da budu i da je sve lepše kada nisu,“ rekla je. Pevačica je objasnila i da joj je bilo važno da se pojavi u spotu You Need To Calm Down, zbog poruke koju je noiso. „Želela sam da budemo ljudima primer… primer jedinstva. Moć oproštaja je velika,“ dodala je ona.

POSLEDNJE VESTI