Prati nas

TLZP: Šta ćemo videti večeras?

TLZP: Šta ćemo videti večeras?

Knez tokom priprema

Šou Tvoje lice zvuči poznato se zahuktava, a takmičari nas svakom narednom epizodom iznenađuju fantastičnim imitacijama koje uspevaju da spreme za samo sedam dana. U petoj epizodi njihove nastupe ocenjivaće već uigrana trojka, kojoj se pridružuje Marija Šerifović, koja će se detaljno pozabaviti vokalnom interpretacijom takmičara.

Večerašnji žiri

Ovo će svakako biti još jedna epizoda koja će izmamiti osmeh gledaocima ali izazvati i brojne komentare jer takmičari iz emisije u emisiju pomeraju granice i ostavljaju nas bez daha svojim umećem imitiranja.

Boris Milivojević

Željko Šašić će još jednom brijljrati, ovog puta u ulozi ljutog rokera Axl Rosa, Sneki po prvi put prelazi na englesko govorno područje budući da joj je dodeljena uloga pop kraljice Madonne. Aleksa Jelić postaje romantični Barba – Vlado Georgiev, a Boris Milivojević odlazi u narodnjački fazon Halida Bešlića.

Knez kao Freddy

Tamara Dragičević

Tamara glumi seksi cicu obučenu u Jelenu Rozgu, dok Ani Kokić po treći put zaredom zapada komplikovana transformacija i uloga muškarca – Elthona Johna.

Pripreme u toku: Ana Kokić

Goca Tržan ne mora da skida Džonsonov kačket sa glave pošto imitira Sašu Lošića, Knez se hvata u koštac sa rakošnim vokalom Freddija Mercuryija, a Sara uskače u kožu Aleksandre Radović. Skaju je pripala nezahvalna imitacija Marije Šerifović pošto nastup izvodi pred njenim očima i kao što je i sam priznao, imao je po prvi put tremu.

Željko Šašić

P.Ž./Tračara

Loading...


6 komentara

6 Comments

 1. Jovan

  09/11/2013 at 5:49 pm

  Can’t wait! :D

 2. Nikolija-Cao-Zdravo

  09/11/2013 at 7:44 pm

  Lep show! :)

 3. pifi

  09/11/2013 at 8:37 pm

  a daj, unistili ste nam iznenadjenje xDD

 4. Ana :)

  09/11/2013 at 8:53 pm

  A Sarina slika? :)♥

 5. ..

  10/11/2013 at 12:41 am

  freddie mercury <3
  inace pise se freddie, ne fredy

 6. www.promofunding.partners/webinar/

  17/05/2015 at 9:50 pm

  see here for the greatest bad credit around

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top