Prati nas

Victoria Beckham otkrila svoj najveći užitak

Extra

Victoria Beckham otkrila svoj najveći užitak

Šta je to Victoriin najveći užitak? (foto: Dailystar)

Šta je to Victoriin najveći užitak? (foto: Dailystar)

Ovo je bila uspešna godina za Victoriu Beckham koja je osvojila mnoga priznanja kao dizajner, ali i za svoj humanitarni rad. U intervjuu za Harper’s Bazaar otkriva kako izgleda jedan njen radni dan i šta joj je najveći užitak.

U krevet idem dosta kasnije nego što bih volela jer imam sina tinejdžera sa kojim se družim kada on završi svoje školske obaveze” rekla je Victoria i dodala da ide na spavanje tek kada završi sve kućne poslove i odgovori na mejlove, a to bude obično oko ponoći.

Moj dan započinje u šest ujutru jer imam ćerku od tri godine koja je ranoranilac, a uz to imam i previše posla u toku dana pa nemam nekog drugog izbora. Ustanem, vežbam, spremim decu za školu i odvezem ih i zatim idem na posao” otkriva dizajnerka deo svog dnevnog rasporeda i dodaje šta joj je zapravo najveći užitak “Najviše volim kada imam slobodan dan kada mogu ostati kod kuće i u udobnoj odeći ceo dan čitati knjigu. Za mene je to najveći užitak” završila je Victoria.


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. pipi

    11/12/2014 at 4:12 pm

    Sve mi se vise svidja ova zena..vise su umisljene ove nase “zvijezde” sa kucnim pomocnicama nego ona koja moze da plati vojsku posluge..

  2. Lepotica

    12/12/2014 at 7:52 am

    A kad je izjavila da u zivotu nije procitala knjigu?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top