Prati nas

Voditeljka udarila na nerođeno dete Kylie Jenner: Izgledaće kao ti pre operacija

Extra

Voditeljka udarila na nerođeno dete Kylie Jenner: Izgledaće kao ti pre operacija

Američka voditeljka Wendy Williams imala je monolog o Kylie Jenner u posledjoj emisiji: govorila je o njenoj navodnoj trudnoći i nije je nimalo štedela. 

“Kylie ima samo 20 godina. Sećate se kad ste vi imali 20? Dete vam nije bilo ni na kraj pameti. Međutim, njenih 20 godina je više kao 35 jer je odrasla na televiziji pred našim očima, a uz to je već imala ceo taj ‘kriza srednjih godina’ makeover”, rekla je Williams, a publika je prasnula u smeh.


“Možeš na sebi da popraviš šta god hoćeš, ali dete će i dalje izgledati kao ‘stara’ ti”, poručila je Williams Kylie, aludirajući na njene estetske zahvate.

Osvrnula se i na njenu vezu sa Travisom Scottom. Pre nekoliko dana pojavile su se glasine da Kylie više nije u vezi s reperom, a Wendy je uverena da se upravo zbog toga povukla iz javnosti.

“Pukao im je kondom i kad je Travisu rekla da je trudna, pobegao je. Osim toga, ponavljam, Kylie ima samo 20 godina. Zna da ćemo svi komentarisati njene roditeljske veštine. Zato se povukla iz javnosti”, zaključila je voditeljka.

1 komentar

1 komentar

  1. kleo

    12. 01. 2018. at 10:30

    kaze osoba koja je operacijama promenila licni opis…..

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top