Prati nas

Extra

10 zanimljivih činjenica koje niste znali o Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence (foto: Wenn)

Jennifer Lawrence (foto: Wenn)

Popularna glumica Jennifer Lawrence svojim pojavljivanjem na holivudskoj sceni uvela je osveženje u filmskoj industriji. Međutim, postoje stvari ne tako poznate široj javnosti o ovoj glumici. Evo prilike da saznate.

  1. Švercer slatkiša – Dobitnica Oskara poznata je po tome što voli da uživa u hrani, a ono što sigurno niste znali, ona krijumčari hranu na manifestacijama dodela nagrada. Njena omiljena? Laffy Taffy slatkiši.
  2. Iznad proseka –  Glumica je završila srednju školu dve godine pre svoje generacije, sa prosečnom ocenom 3.9, kako bi započela svoju glumačku karijeru.
  3. NE koje se pretvorilo u DA – Jennifer je prvo odbila ulogu Katniss Everdeen, ali se ubrzo predomislila. Filmska trilogija Hunger Games joj je donela neverovatno popularnost.
  4. Nitro – Lawrenceova je u školi bila poznata po nadimku Nitro, zbog izuzetne nergije koju je posedovala.
  5. Lav maskota – Jedna od prvih glumičinih uloga je ona u seriji Monk, u kojoj je glumila lava maskotu.
  6. Odbijena – Pre dobijanja uloge Katniss u Hunger games (Igre gladi), Jennifer je bila na audiciji za 3 uloge: Lisbeth SalanderThe Girl With The Dragon Tattoo (Devojka sa tetovažom zmaja), Bellu SwanTwilight (Sumrak saga) i Jules u Superbad (Ekstra loši).
  7. Sportska zvezda – Jenn je kao tinejdžerka igrala hokej na travi i bila je veoma uspešna sa svojim timom.
  8. Fan Johna Stamosa – Lawrence je veliki fan TV sitkoma Full House. Kada je upoznala Johna Stamosa na zabavi, pratila ga je unaokolo dozivajući ga “ujka Jesse”.
  9. Pojavljivanje u muzičkom videu – pre pojavljivanja u filmovima, Jennifer je učestvovala u par muzičkih video spotova 2008. godine.
  10. Najpričljivija – Dobila je epitet najpričljivije osobe u 7. razredu.

Pogledajte video spot u kome se pojavila Jennifer pre početka svoje glumačke karijere:

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top